Idag ska vi nästan bli lite filosofiska..

Vi ska reda ut vad lyx är. Spoiler alert; lyx är anledningen till att vi skräddarsyr för lyx är en subjektiv term som betyder olika saker för olika människor.

Lyx förknippas oftast med människor som söker det bästa av det bästa. Människor som sätter höga standarder på sina inköp, resor, mat- och boendeupplevelser och de förväntar sig att de ska få den bästa kvaliteten och service som finns tillgänglig.

För vissa kan det handla om att besöka exklusiva shoppingdistrikt, eller att boka en privat loge på en utsåld konsert. För andra kan lyx handla om att äta på världens mest prestigefyllda restauranger, eller att hyra en privat yacht.

Lyx kan dock vara olika saker för olika grupper, och det handlar mycket om personlig smak och preferenser.

En person som värdesätter frid och avkoppling kan se lyx som att tillbringa en vecka på en exklusiv spa-anläggning, medan en annan person som söker upplevelser och äventyr kan se lyx som en off-the-beaten-path-safari i Afrika.

För ännu andra kan lyx handla om upplevelsen av frihet och frihet att göra det man vill, när man vill.

Oavsett vad lyx betyder för en person, är det gemensamt att det är en upplevelse som går utöver det vanliga och förväntade, och som tilltalar människor som vill leva det bästa livet och ha de mest minnesvärda upplevelserna.

I alla fall handlar lyx om att ha en upplevelse som går utöver det vanliga och förväntade så nu ska vi sälja lite:

På Bodin och partners har möjligheten att erbjuda en genuin lyxupplevelse till våra kunder tack vare vårt medlemskap i Virtuoso, som ger unika möjligheter och relationer med utvalda partners över hela världen. Detta medlemskap ger er tillgång till personliga kontakter som kan öppna dörrar för utsökta upplevelser som annars skulle omöjligt att få tillgång till.

Så om mat är lyx för dig kan kan Bodin och partners ordna en plats för din grupp på någon av världens mest eftertraktade restauranger, kanske någon av Alain Ducasse restauranger eller Per Se eller varför inte Sublimotion. Vill ni inte åka så långt kanske Geranium i Köpenhamn passar bättre? På väg till Kina? Missa inte 22 rätters på Ultraviolet.

Eller, för en mer kulturell upplevelse, kan vi ordna en exklusiv tillgång till Vatikanen för din grupp innan någon annan kommer in eller varför inte ett besök på Huashan ? Glömde nästan säga att vi också kan ordna rymdresor med Virgin Galactic!

Även shopping är för många en del av en lyxupplevelse och Bodin och partners kan erbjuda tillgång till ett eget rum på några av världens mest prestigefulla köpcentrum, som Harrods i London eller Galeries Lafayette i Paris.

Så om du vill bocka av något på din bucket list, som en privatsafari i Afrika eller äta middag fem meter under vattnet på Ithaa, är Bodin och partners det rätta valet för din grupp.

Genom vårt medlemskap i Virtuoso kan vi ta din resa till nästa nivå och ge dig en upplevelse du aldrig kommer glömma.

Så hör av dig och berätta vad lyx är för just din grupp så skräddarsyr vi!

Mat är det många som gillar att lyxa till det med

Ibland är maten bara en del av upplevelsen

Oavsett om du tycker det är lyx eller inte så älskar vi business class

Eller föredrar din grupp små privatplan?

Kanske prova flyga själv?

Kanske är lyxen att se medarbetarnas barn i extas?

Eller blir det en sportbil under sightseeing?

Eller en jeep ut i naturen?

Hittar ni er lyx i Qatar?

Eller i Jukkasjärvi?

Är lyx Dubai?

Är lyx en golfbil, rätt sällskap och en tom bana?

Kan lyx vara en Cola Zero i soluppgången?

Eller ska det vara en annan dryck?

Eller lockas ni av lugn och ro på hemmaplan?