Om Joakim

Efter 40+ år av internationella resor till mer än 50 länder började vår grundare Joakim för cirka 15 år sedan att arrangera resor för företagen som han arbetade för.

Nu är Joakim ägare av Bodin och partners, en svenskbaserad resespecialist som fokuserar på MICE; möten, incitament, konferenser och mässor. Vi gör även lyxiga fritidsresor, främst för kunder som vi har betjänat på MICE-arrangemang.

Istället för att bara fokusera på destinationer eller bli mötesexpert fokuserar vi på våra kunder. Det är vår nisch, att ha de mest nöjda kunderna

Virtuoso

Virtuoso är det ultimata globala nätverket för oss som jobbar med lyxiga och minnesvärda rese-upplevelser. Vi har samarbetat med dem sedan 2021 och det ger oss samarbeten med över 2200 av de absolut bästa hotellen, kryssningsrederierna, researrangörerna och mycket mer runt om hela jorden!

Besök vår sida på Virtuoso för senaste nytt

An Independent Affiliate of Mason Horvath Travel, A Virtuoso Member.

Top Travel Specialist

I mars 2023 och 2024 utsågs vår grundare Joakim till “Top Travel Specialist” av Condé Nast, en av de mest inflytelserika tidningarna i reseindustrin.

Detta är en stor ära för oss och ett bevis på Joakims passion för resor och hans engagemang för att hjälpa våra kunder att uppleva minnesvärda resor.

Condé Nast är kända för att erbjuda lyxiga och sofistikerade reseupplevelser med hög standard och har ett team av professionella reseskribenter som noggrant utvärderar de bästa hotellen, restaurangerna och resmålen runt om i världen. Läs mer här och här finns hela listan

“Varje gång har Bodin och partners sett till att alla detaljer fungerar perfekt och jag har inget annat än beröm för dem!”

Andreas Westling

“Joakims långa erfarenhet inom branschen och hans team öga för alla detaljer är avgörande för resenärernas nöjdhet.”

Svante Adelin

“De var mycket noggranna och professionella i allt de gjorde, och jag kände mig mycket trygg och nöjd med deras tjänster.”

Emma Axberg
Se mer här

 

Så här skräddarsyr vi er perfekta resa

1. Samtal

Ge oss bara 20 minuter av din tid så kommer vi att skapa en perfekt skräddarsydd resa!. Vi kan ta en lunch, ett Teams-möte eller höras på telefon- välj det som passar er bäst.

2. Nätverket

Tillsammans med våra partners letar vi fram den perfekta resan just för er. Vi har 2200 kontakter runt om jorden!

3. Förslag

Vi presenterar ett första förslag, ni ger feedback och vi jobbar vidare tills du är helt nöjd!

4. Före avresan

Före avresan får ni all information i bl.a en app skräddarsydd för er. Viss information är synlig bara för dig som arrangör.

Exempel web och app

5. Under resan

Under resan är vi antingen med på plats eller så håller vi ett vakande öga över er resa på distans så vi kan förutse ev bekymmer och lösa dem innan ni märker något!

6. Efter resan

Väl hemma fortsätter vi att skämma bort dig, du får tex hela resan på en faktura så inget krångel med redovisning av kvitton.