Hyrbil även för privatresor – Dra nytta av våra rabatter och support!

Välkommen till Bodin och Partners! Vi är en resebyrå som specialiserar oss på gruppresor för företag och företagare, där vi tar med kunder och/eller personal. Men vi kan även erbjuder även vår hjälp och support för dig som vill boka hyrbil själv inför din privata resa.

Det är fördelaktigt för dig som privatperson att ha tillgång till våra rabatter och kunna utnyttja vår expertis även när du reser privat. Därför har vi ett samarbete med Auto Europe för att kunna erbjuda dig de bästa priserna och bästa servicen när det kommer till hyrbilar, även som privatperson!

Om du föredrar att boka hyrbilen själv kan du enkelt göra det via vår samarbetspartner, Auto Europe, här. Genom att använda länken får du tillgång till våra avtalspriser, och om du behöver hjälp kommer vi att assistera dig med hjälp av våra kontakter på Auto Europe.

Varför Auto Europe?

Auto Europe är en pålitlig och etablerad aktör inom fordonsuthyrningsbranschen som vi har använt många gånger över hela världen.

Med över 60 års erfarenhet har Auto Europe byggt upp ett starkt rykte och förtroende bland sina kunder. Deras betyg på Trustpilot, där de har fått 4.2 i snitt, talar sitt tydliga språk om den höga kvaliteten på deras tjänster.

Oavsett dina behov – Vi har rätt bil för dig!

Vi och Auto Europe kan hjälpa dig att hitta den perfekta hyrbilen oavsett dina behov och preferenser. Vi förstår att olika resor kräver olika typer av fordon, och vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud av alternativ för att tillgodose alla dina önskemål.

Om du behöver en smidig och kompakt bil för att navigera genom trånga stadsgator i Italien eller parkera i små garage i Spanien, kan vi hjälpa dig att boka en micro-bil som passar perfekt för två personer.

För dig som söker lite extra glamour och spänning på din resa kan vi erbjuda super-sportbilar som kommer att ge dig en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du planerar att besöka Monaco eller Las Vegas, kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta bilen för att ge dig den ultimata körupplevelsen.

För familjer eller större sällskap som behöver mer utrymme och komfort erbjuder vi bekväma SUV:ar som passar perfekt för utflykter och långa resor. Dessa fordon har gott om utrymme för både passagerare och bagage och är utrustade med moderna bekvämligheter för att göra resan så behaglig som möjligt.

Behöver du transport för hela företaget eller en grupp av vänner som planerar en golfresa? Oroa dig inte, vi kan hjälpa dig att boka en rymlig buss som passar alla.

För de äventyrslystna resenärerna finns även möjligheten att hyra en husbil och ge sig ut på en spännande resa på egen hand. Med en husbil har du friheten att utforska platser och stanna där du vill längs vägen. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt husbil för att skapa en unik och minnesvärd resa.

Oavsett vilken typ av hyrbil du letar efter, kan du lita på oss och Auto Europe för att hitta det perfekta fordonet för dina behov. Genom vårt samarbete kan vi erbjuda ett omfattande utbud av bilar från olika biluthyrningsföretag runt om i världen. Vi strävar efter att ge dig valmöjligheter, kvalitet och konkurrenskraftiga priser för att göra din resa så smidig och bekväm som möjligt och tryggt tack vare vår support!

Välj mellan Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt med flera

Genom Auto Europe får du tillgång till de bästa erbjudandena från välkända biluthyrningsföretag som Avis, Budget, Europcar och Hertz, samt ett stort antal nationella och regionala uthyrare. Detta ger dig flexibilitet och många alternativ att välja mellan när du bokar din hyrbil.

Vi hjälper dig även om du bokar själv via länken

Vi på Bodin och Partners finns här för att hjälpa dig. Om du hellre vill ha personlig assistans eller har frågor angående din hyrbokning är du välkommen att ringa oss på 08 519 722 22 eller skicka ett mail till info@bodinpartners.se. Vi står redo att guida dig genom processen och se till att du får den bästa möjliga upplevelsen när du bokar din hyrbil.

Om du vill läsa mer och få fler tips inför din resa har vi samlat ytterligare information på vår blogg. Vi förstår att kunskap är viktigt, och vi vill ge dig verktygen och råden som behövs för att göra din resa så smidig och bekväm som möjligt.

När du är redo att boka din hyrbil kan du enkelt klicka här för att komma igång. Vi ser fram emot att få vara en del av din resa och bidra till att göra den minnesvärd och problemfri!

Länk till bokningssidan

https://booking.autoeurope.com/?aff=BODINPARTNERSWL