Rymdfärd med Virgin Galactic, vi har platser!

 

Upplev något som få har upplevt men nog alla drömt om:

se vår vackra och ömtåliga planet från rymden!

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig ditt livs resa…till rymden!

Genom att vara pionjär kommer du hjälpa till att skapa en rymdrese-industrin och bana vägen för en ny generations resors samtidigt som du upplever rymden!

Som om inte självan resan vore nog så ingår “First 1000”-medlemskap i Virgin Galactic’s Future Astronaut Community: ett nätverk av fascinerande människor som delar din kärlek till äventyr och din passion för positivt förändring genom göra rymden tillgänglig för alla.

Tillgång till exklusiva, kurerade evenemang, resor och aktiviteter, inklusive  “hemma hos” happenings med Sir Richard Branson och den årlig festivalen, Space for the Curious.

Virgin Galactic Spaceflight, din resa:
En 90-minuters sub-orbital rymdfärd ombord på Virgin Galactics rymdskepp  med Mach 3 rakettur, flera minuter av viktlöshet och spektakulära vyer av jorden från rymden via rymdskeppets 17
fönster.

Alla som flyger kommer förevigt att vara astronauter erkända av Association of Space Explorers med en specialbeställd emblem. Det finns bara 400 astronauter från
27 olika länder som medlemmar.

Transformation och påverkan som människa:
Många astronauter upplever “The Overview Effect” – beskrivs oftast som ett en kognitivt skifte i perspektiv som kommer från att se jorden från rymden.
Vår tro och förhoppning är att du kommer tillbaka från rymden motiverad att fördjupa dig och din koppling till jorden och mänskligheten genom Galactic
Unite eller andra organisationer.

Våra kollegor i Virtuoso säljer så det ryker men ännu finns 50 platser kvar (sept 2022, hör av dig för status idag).

Här finns mycket mer information, men hör helst av dig till oss så hjälper vi dig med detta once-in-a-lifetime äventyr!

Vanliga frågor:
Hur gör jag en bokning av rymdflyg?
Vi gör din bokningsprocess så enkel som möjligt! Kontakt oss för hjälp med ansökan och när du accepteras kommer du att kontaktas av Virgin Galactic för att upprätta ett personligt säljsamtal för att svara på dina frågor och slutföra processen. Vi deltar gärna i det samtalet om så önskas.

När är det min tur att flyga?
Vi är glada över att höra att du är sugen på att uppleva rymden! Vänligen maila oss på info@bodinpartners.se så att jag kan koppla dig till en Virgin Galactic-representant för att diskutera tidpunkten för din rymdfärd.

Vad krävs för att kunna flyga?
Rymdfärder med Virgin Galactic är designade för att vara så tillgängliga som möjligt och passar de allra flesta. Hör av dig så tar vi ett samtal om du är tveksam att detta är för utmanande eller läs mer här.

Hur mycket kostar en rymdfärd?
The Virgin Galactic-upplevelser inkluderar medlemskap i Future Astronaut Community, astronaututbildning, lyxigt boende (för dig och 3 gäster under dina förberedelser, dina gäster får också en unik upplevelse även om de inte flyger), den unika rymdfärden och mycket mer.

Pris (USD):
Handpenning: 150 000 USD, återbetalningsbar förutom
25 000 $ Community Access-avgift
Slutsaldo: 300 000 USD förfallna under det året din rymdfärd blir

Total flygkostnad: 450 000 USD
Är ni fler som vill resa i grupp ordnar vi det.