Letar du efter en oförglömlig lyxig skidkonferens?

När det gäller skidåkning finns det ingen brist på lyxiga alternativ att välja mellan. Från helikopterskidåkning till exklusiva turer med en privat guide finns det många sätt att njuta av backarna med stil. Här är några av de lyxigaste skidupplevelserna i världen:

Helikopterskidåkning: För dem som vill åka skidor i avlägsen och orörd terräng är helikopterskidåkning det ultimata sättet att göra det. Operatörer som Whistler Heli-Skiing i Kanada erbjuder helikoptertillgång till några av världens bästa puderskidor.

Privat guidning: Om du vill ha personlig uppmärksamhet och bästa möjliga skidupplevelse är det bästa sättet att anlita en privat guide. Guiderna kan skräddarsy din vi erbjuder dig en resa som är anpassad till din kunskapsnivå och dina intressen och hjälper dig att få ut det mesta av din tid i backen.

Får vi locka med Niseko, Vail, Whistler, Jackson Hole och Aspen. Dessa skidorter i världsklass erbjuder allt en lyxresenär kan önska sig, från utmärkt skidåkning och snowboardåkning till förstklassigt boende och förstklassiga restauranger.

Oavsett om du bor på ett av stadens lyxiga hotell eller hyr en privat villa kommer du garanterat att få en oförglömlig skidkonferens.

Så vad väntar du på?

Läs vår guide här eller mer info om några av våra favorithotell:

Four season Whistler

St Regis Aspen

Jackson Hole Four Season

Låt oss skräddarsy er resa redan i dag!