Utan inbördes ordning har vi nöjet att presentera Stockholms bästa spa!

Här är några av de främsta anledningarna till varför spa är ett bra val för en konferens:

  1. Avkoppling och stressreducering: Spa erbjuder möjlighet till avkoppling och stressreducering för deltagarna. Behandlingar som massage, ansiktsbehandlingar och kroppsskrubbar hjälper till att slappna av musklerna och minska stressnivåer.
  2. Förbättrad koncentration och produktivitet: Efter att ha avkopplat och reducerat stressnivåer, kan deltagarna återgå till konferensen med förbättrad koncentration och ökad produktivitet.
  3. Möjlighet till teambuilding: Spa erbjuder möjlighet till teambuilding genom att erbjuda behandlingar för flera personer samtidigt eller genom att arrangera spa-relaterade aktiviteter för att få deltagarna att lära känna varandra bättre.

Passar utmärkt för ett möte över dagen (de flesta har konferensrum) eller som en del av en annan aktivitet. Eller varför inte stanna över natten!

Vill du inte läsa så bara ring oss och berätta vad du vill ha ut av din grupps vistelse så plockar vi fram det bästa spa:et, eller nåt helt annat!

Smådalarö Gård

Smådalarö Gård är beläget i natursköna omgivningar 50 mintuer utanför Stockholm erbjuder en unik upplevelse med en mix av traditionella behandlingar och modern teknologi. Här kan man njuta av utsikten över havet medan man får behandlingar som till exempel bastu, massage och ansiktsbehandlingar. De erbjuder också en unik behandling kallad “Vattenmassage” där man ligger i en särskild säng och blir masserad med vattenstrålar. En annan populär aktivitet är att vinterbada. Smådalarö Gård är det perfekta valet för grupper som söker en lyxig spa-upplevelse i närhet till naturen. Det har utvecklats från att “bara” vara ett skärgårdshotell till ett av Sveriges största spahotell. Bjud in dina kollegor eller kunder till en dag med avkoppling eller gå all-in och boka ett helt spapaket med övernattning och lokalproducerad mat för att göra det till en minnesvärd upplevelse. Välkommen att unna er något extra på Smådalarö Gård!

  

Yasuragi

Yasuragi är ett japanskt spa beläget i Nacka, endast 20 minuter utanför Stockholm men känns som en annan värld, som du är i Japan! Ni kan också ta båten hit på sommaren, din egen eller en hyrd. Här kan man njuta av det japanska badkulturen och få behandlingar som till exempel shiatsu massage, fotmassage och ansiktsbehandlingar. De erbjuder också en unik behandling kallad “Yukata ritual” där man får en dräkt och får njuta av olika bad och bastu i en speciell ordning.

Clarion Hotel Sign Norra Bantorget

Erbjud dina konferensdeltagare en lyxig och avkopplande upplevelse på Selma City Spa, beläget i toppen av Clarion Hotel Sign. Med en året-runt uppvärmd takpool, lyxiga morgonrockar och tofflor, ger Selma City Spa en fullständig avkopplande upplevelse. Erbjud en spa-paus under konferensen för att ge deltagarna en chans att koppla av och återhämta sig. På menyn finner du ett brett utbud av behandlingar, inklusive kroppsinpackningar, manikyr och pedikyr. Låt oss ta hand om er och erbjuda en minnesvärd spa-upplevelse för konferensgruppe, kanske en unik behandling kallad “Chokladmassage” där man får en massage med varm chokladolja?

Ellery Beach House

Ellery Beach House är ett unikt spahotell beläget på Lidingö, det är Stockholms första och enda beach resort. Det erbjuder en möjlighet att fly det hektiska stadslivet och njuta av hav, naturen och lantliga landskapet. Hotellet har fyra pooler, tre utomhus och en inomhus, samt bastur och sköna behandlingar för ansikte och kropp. Det har även en restaurang, barer, mötesrum, padelbanor, gym med mera. Hotellet är perfekt för företag som söker en unik och avkopplande upplevelse för sina kollegor eller kunder, antingen över dagen eller helgen.

De erbjuder också en unik behandling kallad “Beach Spa Ritual” där man får en serie av olika behandlingar under en och samma session

.Ellery Beach House är ett utmärkt val för dem som söker en lyxig och lite livligare men avkopplande upplevelse i Stockholm

Downtown Camper Scandic

Detta spa beläget centralt i Stockholm och här kan man njuta av utsikten över staden medan man får behandlingar som till exempel massage, ansiktsbehandlingar och manikyr. De erbjuder också en unik behandling kallad “Rooftop massage” där man får en massage på takterrassen. Wellnessavdelningen heter “The Nest Wellness & Retreat”.

Grand Hotel

Grand Hotel är känt för sin lyxiga spa och är beläget i Stockholm med utsikt över staden. De erbjuder bland annat sin unika behandling kallad “Grand Hotel Spa Ritual” där man får en serie av olika behandlingar under en och samma session. Spaet har också en exklusiv inomhuspool med utsikt över staden.

För de gäster som söker en mer exklusiv upplevelse erbjuder Grand Hotel privata behandlingsrum. Dessa rum är utrustade med en egen bastu och dusch, och ger gästerna möjlighet att njuta av behandlingar i en mer avskild miljö. Privata behandlingsrum är också lämpliga för par eller små grupper som vill dela en behandling tillsammans.

Selma City Spa

Selma City Spa är beläget i Stockholm och är känt för sina professionella behandlingar och avkopplande miljö. Här kan man njuta av behandlingar som massage, ansiktsbehandlingar och kroppsskrubbar, samt ta ett dopp i den inomhuspoolen. De erbjuder också en unik behandling kallad “Himalayasalt massage” där man får en massage med himalayasalt förutom utomhuspoolen som är varm året runt!

Hotel Diplomat

Hotel Diplomat är ännu ett lyxigt hotell och spa beläget i Stockholm, med utsikt över staden. Hotellet har en rad olika rumstyper och sviter, inklusive ett antal sviter med egen terrass med utsikt över staden. Hotellets spa erbjuder en rad av professionella behandlingar, inklusive massage, ansiktsbehandlingar och kroppsskrubbar. De erbjuder också en unik behandling kallad “Diplomat Spa Ritual” där man får en serie av olika behandlingar under en och samma session. Spaet har också en inomhuspool med utsikt över staden.

 

Elite Hotel Marina Tower

I den anrika byggnaden Saltsjöqvarn från 1890 hittar du spa-anläggningen Sturebadet Marina Tower. Här kan man också ta del av den turkiska ritualen hamam. Hotellet har ett modernt och stilfullt inredning och erbjuder en rad olika rum och sviter, inklusive ett antal sviter med egen bastu. Hotellets spa erbjuder en rad av professionella behandlingar, inklusive massage, ansiktsbehandlingar och kroppsskrubbar. De erbjuder också en unik behandling kallad “Marina Spa Ritual” där man får en serie av olika behandlingar under en och samma session. Spaet har också en inomhuspool med utsikt över Riddarfjärden.

Bland deras färdiga paket hittar du “vanlig spa-entré” för dagsgäster och hotellets tre spapaket – Perfect Start, Good Day eller Perfect Evening. I alla paketen ingår en utsökt måltid (lunch eller middag) i hotellets restaurang SQ – det näst bästa sättet att avsluta spa-upplevelsen. Det bästa sättet? Sova kvar och kör dag till, men det kanske inte räknas som ett avslut…?

Centralbadet

Centralbadet är ett annat känt spa i Stockholm city, beläget i en historisk byggnad från 1904. Centralbadet är känt för sin unika historiska arkitektur, med vackra mosaiker, fresker och kristallkronor. Det har också en inomhuspool och en takterrass med utsikt över Stockholm.

Sturebadet

Sturebadet är ett av Stockholms mest kända och prestigefyllda spa, beläget i hjärtat av Stockholm city. Det är känt för sin lyxiga miljö och exklusiva behandlingar. Sturebadet är känt för sin lyxiga miljö, med ett inomhuspool och en imponerande takterrass med utsikt över Stockholm. Här hittar du signaturbehandlingar som “Nordisk Zen”, där du får njuta av en skön skrubbkur, ett stilla örtbad och en avslappanande massage – allt under en stjärnhimmel och till tonerna av rogivande musik.

Finns många, många fler: Nynäs Havsbad, Hotell Havsbaden, Rånäs slott och Skepparholmen spa för att nämna några.

Även om det ligger i Västerås kan vi inte låta bli att nämna:

Steam Hotel

är känt för sin unika design och arkitektur, med en industriell stil. Det erbjuder också ett action-inomhusbad med utsikt över Västerås och är väldigt poplulärt hotell.