Att välja rätt hotell för en konferens eller kick off kan vara avgörande för att uppnå företagets mål. Nedan är några hotell som erbjuder särskilda fördelar för företagsresenärer och grupper på konferenser eller kick off.

Söker du hotell som är bra att kombinera med skidåkning eller vill vara i paradiset eller kanske lockar Orlando och möjigheten att läsa av Disney?

Marriott har nåt för alla. Söker du mot förmodan en annan kedja så kika här och här!

Här går vi igenom några av våra favoriter hos Marriott:

Europa

Grekland är ju en favorit, så klart Aten samt Costa Navarino som har 12 mötesrum för upp till 1600 personer och så mycket mer för din grupp!

Spanien

Cotton House Hotel, Autograph Collection

I Barcelona hittar ni Cotton House Hotel  som är inrett i en gammal neoklassisk byggnad som daterar sig till 1800-talet. Detta hotell erbjuder flera möteslokaler som kan anpassas efter kjust era behov, inklusive deras eleganta bibliotek och deras främre terrass som har en fantastisk utsikt över staden. Hotellet har också en mängd olika restauranger, barer och lounges för att passa alla typer av evenemang. När det gäller bästa tid att ha konferenser på denna plats, är vår rekommendation att undvika högsäsongen (juni till augusti) på grund av de högre priserna och de stora folkmassorna. Flygtiden från Sverige till Barcelona är cirka 3,5 timmar utan mellanlandning.

Hotel Alfonso XIII, a Luxury Collection Hotel, Seville

Beläget i den historiska staden Seville och känt för sin rika historia och arkitektur. Hotellet har varit en populär destination för kändisar och statsöverhuvuden sedan det öppnades 1928. För företagsresenärer finns möjlighet att använda hotellets mötesrum och konferensfaciliteter samt besöka stadens sevärdheter som katedralen och det kungliga slottet. Bästa tiden att besöka Seville är under våren eller hösten när temperaturen är mildare. Flygtiden från Sverige till Seville är cirka 4 timmar med mellanlandning.

Italien

The Gritti Palace, a Luxury Collection Hotel, Venice

Beläget vid Canal Grande i Venedig är detta historiska palats känt för sin klassiska venetianska inredning och utsikt över vattnet. För företagsresenärer finns möjlighet att använda hotellets mötesrum och konferensfaciliteter samt besöka stadens sevärdheter som Markusplatsen och Dogenpalatset. Bästa tiden att besöka Venedig är under våren eller hösten när turistmängderna är mindre och temperaturen är mildare.

 

Schweiz

W Verbier är beläget i de schweiziska alperna och erbjuder en lyxig och modern alpin atmosfär. Hotellet har en utmärkt utrustning för affärsmöten och konferenser, inklusive en stor balsal med plats för upp till 300 personer, mötesrum och även möjlighet att ha möten utomhus under sommare. En av hotellets unika funktioner är deras spa, som är öppet året runt och erbjuder en mängd olika behandlingar. Flygturen till Verbier från Sverige tar cirka 3,5 timmar och det är bäst att besöka hotellet under vintermånaderna för att uppleva den bästa skidåkningen.

 

Frankrike

Prince de Galles, a Luxury Collection Hotel är beläget i hjärtat av Paris, bara några steg från Champs-Elysées och Triumfbågen. Hotellet är känt för sin art deco-design och de imponerande mötesfaciliteterna. Med sex mötesrum och en stor bankettsal med plats för upp till 300 personer, kan hotellet ta emot stora konferenser och evenemang. En av hotellets unika funktioner är deras wellness-center, som erbjuder en mängd olika behandlingar. Flygturen från Sverige till Paris tar ungefär 2 timmar och det är bäst att besöka Paris under våren eller hösten för att undvika de höga sommarturisterna.

Nederländerna

W Amsterdam är ett modernt och stiligt hotell beläget mitt i city i Amsterdam, bara en kort promenad från många av stadens främsta sevärdheter. Hotellet erbjuder olika typer av möteslokaler och modern teknik, vilket gör det till ett populärt val för affärsresenärer. Dessutom är hotellet känt för sin livfulla atmosfär och kreativa design, som passar särskilt bra för företag inom mode-, media- och teknikindustrin.

Flygtiden från Sverige till Amsterdam är vanligtvis mellan 1-2 timmar, beroende på avgångsort. Amsterdam är ett populärt resmål året runt och den bästa tiden att ha konferens beror på företagets behov och önskemål. Mer om Amsterdam här

 

USA

New York

The Ritz-Carlton New York, NoMad, USA  ligger i hjärtat av Manhattan och är ett utmärkt val för affärsresenärer som söker en bekväm och lyxig vistelse i New York. Hotellet har mötesrum med naturligt ljus och en stor balsal med plats för upp till 250 personer. En unik egenskap hos detta hotell är deras konstprogram, som inkluderar konstutställningar och evenemang. Flygturen från Sverige till New York tar cirka 8-10 timmar beroende på avresedatum. New York kan besökas året runt, men hösten är en speciellt trevlig tid med färger på träden och milda temperaturer.

The St. Regis New York ligger i hjärtat av New York City och är känt för sin eleganta stil och klassiska inredning. Hotellet erbjuder mötesrum och businesscenter för företag och affärsresenärer. New York City har en flygtid på cirka 8 timmar från Sverige och är en idealisk plats för konferenser året runt.

Skidåkning

The Ritz-Carlton, Bachelor Gulch – Beaver Creek, ligger i bergen i Colorado och erbjuder utmärkta möjligheter till alpin skidåkning. Det är också känt för sin spa-anläggning och sina utomhusaktiviteter. Flygtiden från Stockholm till Denver är cirka 11 timmar och den bästa tiden att besöka Beaver Creek är mellan december och april.

Konferenssida: https://www.ritzcarlton.com/en/hotels/colorado/bachelor-gulch/meetings

The Cloudveil är ett boutiquehotell beläget i den natursköna staden Jackson Hole, Wyoming, USA. Hotellet är omgivet av bergslandskap och är känt för sin rustika elegans och personliga service. The Cloudveil erbjuder olika typer av möteslokaler och modern teknik, vilket gör det till ett perfekt val för mindre företag som söker en mer intim och avskild plats för sin konferens.

Flygtiden från Sverige till Jackson Hole är vanligtvis mellan 14-16 timmar, med minst en mellanlandning. Den bästa tiden att ha en konferens på The Cloudveil beror på säsong och företagets behov.

Mer om lyx-skidåkning finns här!

Orlando

JW Marriott Orlando Bonnet Creek Resort & Spa är ett lyxhotell beläget i Orlandos berömda nöjesparksdistrikt, Florida, USA. Hotellet har enastående mötesfaciliteter och är särskilt välutrustat för stora konferenser och evenemang. Dessutom erbjuder hotellet en mängd olika aktiviteter för deltagarna att njuta av efter mötena, inklusive spa, golf, pooler och nöjesparker.

Flygtiden från Sverige till Orlando är vanligtvis mellan 10-12 timmar, med minst en mellanlandning. Den bästa tiden att ha en konferens på JW Marriott Orlando Bonnet Creek Resort & Spa beror på företagets behov och vilka aktiviteter som man vill inkludera i konferensen.

Missa inte vår guide till Orlandos parker!

Resten är världen

Som du kanske läst om tidigare har vi varit i Qatar och imponerades av möteslokalerna där, läs mer här.

Protea by Marriott Hotel Livingstone – Livingstone, Zambia Detta hotell ligger vid Victoriafallen, som är en av världens mest spektakulära naturliga underverk. Det är känt för sin afrikanska arkitektur och sitt läge vid floden Zambezi. Flygtiden från Stockholm till Livingstone är cirka 16 timmar med mellanlandning och den bästa tiden att besöka Victoriafallen är mellan augusti och december. Konferenssida: https://www.marriott.com/hotels/event-planning/business-meeting/lvipl-protea-hotel-livingstone/

St. Regis Bora Bora Resort ligger i Bora Bora, Franska Polynesien, och är en av de mest fantastiska platserna i världen för att ha en konferens. Med sin kristallklara lagun och dramatiska vulkaniska berg är detta hotell känt för sin enastående skönhet och avkopplande atmosfär. Hotellet har flera möteslokaler, inklusive en stor sal med plats för upp till 200 personer. Gästerna kan också njuta av en mängd olika aktiviteter på plats, inklusive snorkling, dykning, vattensport och en spa-upplevelse. När det gäller bästa tid att ha en konferens på denna plats, är vår rekommendation att undvika regnperioden (november till april) för att undvika de regniga dagarna. Konferenssida: https://www.marriott.com/hotels/event-planning/business-meeting/BOBXR-the-st-regis-bora-bora-resort/

JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa Beläget på ön Phu Quoc i Vietnam, är JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa en underbar plats att ha en konferens. Hotellet ligger precis vid stranden och omgiven av vackra gröna omgivningar. Med en mängd olika möteslokaler att välja mellan, inklusive en stor sal med plats för upp till 1 000 personer, kan detta hotell passa alla typer av evenemang. Gästerna kan också njuta av en mängd olika aktiviteter på plats, inklusive snorkling, dykning, vattensport och en spa-upplevelse. När det gäller bästa tid att ha en konferens på denna plats, är vår rekommendation att undvika regnperioden (september till november) för att undvika risken för tyfoner.

The St. Regis Maldives Vommuli Resort: Denna lyxiga resort ligger på en privat ö i Maldiverna och är känt för sin spektakulära havsvilla och fantastiska snorkling och dykning. För företagsresenärer finns möjlighet att använda hotellets mötesrum och konferensfaciliteter samt delta i aktiviteter som privat yoga och stand-up paddling. Bästa tiden att besöka Maldiverna är från december till april när det är torrt och soligt. Flygtiden från Sverige till Maldiverna är cirka 12 timmar med mellanlandning.

The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands: Denna lyxiga resort ligger på en privat ögrupp i Maldiverna och är känt för sin privata poolvilla, fantastiska mat och lyxiga spa-behandlingar. För företagsresenärer finns möjlighet att använda hotellets mötesrum och konferensfaciliteter samt delta i aktiviteter som snorkling, dykning och spa-behandlingar. Bästa tiden att besöka Maldiverna är från december till april när det är torrt och soligt. Flygtiden från Sverige till Maldiverna är cirka 12 timmar med mellanlandning.

Mer om Maldiverna här.

Dorado Beach, A Ritz-Carlton Reserve, Puerto Rico: Dorado Beach, beläget i Puerto Rico, erbjuder en avslappnad miljö med en fantastisk strand och en stor variation av fritidsaktiviteter. Hotellet erbjuder också mötesrum och utmärkta konferensfaciliteter för upp till 200 personer. Det finns även ett utomhusamphitheater med plats för 400 personer. Ett unikt inslag på detta hotell är en treehouse-liknande bar som ligger uppe bland trädkronorna. Detta hotell ligger bara 10 minuter från flygplatsen San Juan (SJU) och det är bäst att planera sin resa mellan november och april för att undvika de tropiska stormarna som kan uppstå mellan juni och november.

Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve ligger i Ubud, på Bali. Hotellet är känt för sin lyxiga atmosfär och sina faciliteter som inkluderar en utomhuspool, spa och fitnesscenter. För företag och affärsresenärer erbjuder hotellet mötesrum och businesscenter. Bali har en flygtid på cirka 15 timmar från Sverige och bästa tiden att ha en konferens på ön är under torrperioden från maj till september.

JW Marriott El Convento Cusco ligger i staden Cusco, Peru. Hotellet har en imponerande arkitektur och är känt för sina lyxiga faciliteter som inkluderar spa, gym och utomhuspool. För företag och affärsresenärer finns det mötesrum och businesscenter tillgängliga. Cusco har en flygtid på cirka 16 timmar från Sverige och bästa tiden att ha en konferens på platsen är från april till oktober.

Al Maha, a Luxury Collection Resort & Spa, Dubai: Al Maha, a Luxury Collection Resort & Spa ligger i öknen utanför Dubai och är känt för sin exklusiva och lyxiga atmosfär. Hotellet erbjuder faciliteter som spa, utomhuspool och gym. För företag och affärsresenärer finns det mötesrum och businesscenter tillgängliga. Dubai har en flygtid på cirka 6 timmar från Sverige och bästa tiden att ha en konferens är under de svalare månaderna från november till mars.