Det finns tusen och åter tusentals lyxhotell över hela världen. Det finns helt enkelt inget sätt att du någonsin kommer att känna dem alla. Som tur var är det vårt jobb och inte ditt. Men även för oss är det en utmaning att kunna alla 2000 hotell i Paris tex.. Även om vi begränsar oss till “5* hotell” finns det ca 100 st som kallar sig 5*. Bara i Paris..

Istället för att försöka lära oss alla hotell har vi lärt oss var man hittar det bästa hotellet för just dig. Först lär vi känna dig och din behov / förväntningar sen tar vi fram rätt hotell för att överträffa dem. Självklart har vi en stor erfarenhet men att lära sig vem man kan lita på när man rekommenderar ett hotell är något vi blivit experter på under de år vi hållit på.

Förutom alla de stora kedjorna vill vi hitta de unik, lokala guldkornen. Det är mycket svårt för självständigt ägda och drivna hotell att marknadsföra sig så vi alltid hittar dem. Som tur är finns det sammanslutningar av oberoende hotell som gör det lättare att hitta rätt.

Dessa sammanslutningar varierar i storlek dramatiskt, från mycket små till ganska stora. Här kommer en kort beskrivning av några av de som vi alltid tittar på för att se om de har rätt hotell för just dig:

Relais & Chateaux

Relais & Chateaux är en sammanslutning som gör ett bra jobb med att kvalificera hotell innan de kan gå med i deras program. Naturligtvis måste de vara lyxhotell i toppklass, men de måste också ha ett väldigt stort fokus på sin restaurang och matupplevelse.

Relais & Châteaux grundades 1954, är en sammanslutning av mer än 580 hotell och restauranger över hela världen som drivs av oberoende gästgivare, kockar och ägare som delar en passion för sina företag och en önskan om äkthet i sina relationer med sina kunder.

Hotell i Relais & Chateaux är därför ett perfekt val för dig som är intresserade av mat och vin.

Small Luxury Hotels of the World

Small Luxury Hotels of the World fokuserar på mindre hotel i boutiquestil. De har personligen besökt, verifierat och granskat vart och ett sina 520 hotell i mer än 90 länder – vart och ett är handplockade för sina unika egenskaper. Med bara 50 rum i genomsnitt kanSmall Luxury Hotels of the World (SLH) erbjuda privata, diskreta alternativ med högsta standard för lyx och gästvälfärd. Från rustika fiskarhyddor och trädkojor i skogen eller regnskogen, alpina ”stugor” och rancher i ökenstil, ingen vistelse är den andra lik i deras karaktärsfulla samling av hotell på ovanliga platser.

The Leading Hotels of the World

The Leading Hotels of the World är en samling utvalda och ovanliga lyxhotell och består av mer än 400 hotell i över 80 länder och förkroppsligar själva kärnan i deras destinationer.

Hotellen erbjuder olika stilar av arkitektur och design, och uppslukande kulturupplevelser levererade av passionerade människor. The Leading Hotels of the World kollektionen är kurerad för den nyfikna resenären på jakt efter sin nästa upptäckt och uppfyller dina höga krav på kvalitet och unikitet. Resultatet är en utvald portfölj av oberoende hotell som inte förenas av det som gör dem lika, utan de anmärkningsvärda detaljerna som gör dem olika.

Preferred Hotels & Resorts

Preferred Hotels & Resorts representerar en mångsidig och globala portföljen av oberoende hotell och oberoende hotellupplevelser. Fem distinkta kollektioner låter dig skapa din egen inspiration när du reser världen runt på jakt efter minnen. För att hjälpa till att säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet kräver Preferred Hotels & Resorts att vart och ett av dess medlemshotell följer Preferred Standards of Excellence™, välkända kvalitetsstandarder som mäts genom årliga anonyma inspektioner på plats som utförs av professionell tredje-parts-experter.

Legend

Oförglömlig. Lysande. Makalös. Upplev den ultimata samlingen av extraordinära hotell på världens mest spönnande destinationer. Förvänta dig personlig, intuitiv service. Kända restauranger. Utsökt boende. Spektakulära spa. Legendarisk lyx.

L.V.X.

Exklusiv lyx. Sofistikerad stil. Exklusiv service. Upplev en exceptionell och elegant samling av unika hotell på eftertraktade destinationer runt om i världen. Räkna med handplockade boenden. Exceptionella restauranger och spa. Uppmärksam service. Enastående bekvämligheter.

Lifestyle

Tillgänglig lyx. Chic stil. Lokal stil. Upplev en mångsidig samling engagerande hotell över hela världen. Förvänta dig bekvämt och elegant boende. Varierad mat. Vänlig service. Exklusiva bekvämligheter inklusive pooler och fitnesscenter. En självständig lockelse – och så mycket mer.

Connect

Få kontakt med nya platser och nya människor. Denna globala samling av utvalda och välkomnande hotell som kombinerar värde för pengarna med komfort, bekvämlighet, vänlig service och kvalitetsboende för affärersresor och semester. Inspirerade av lokala kulturer är de designade för att ”koppla” dig till autentiska upplevelser.

Preferred Residences

Plats för alla. Preferred Residences gör det enkelt att resa världen runt i lyx och stil, med tillräckligt med utrymme för alla dem du älskar. Denna globala samling av lägenheter, studior, villor, stugor och bungalower har kök och separata vardagsrum, tillsammans med hotelltjänster inklusive en reception som är tillgänglig 24/7. Känn dig som hemma!