Costa Navarino är en av Greklands mest exklusiva destinationer. Beläget vid Medelhavets kust i Peloponnesos, erbjuder Costa Navarino en unik kombination av vacker natur, historia och lyx.

I november 2022 fick vi chansen att åka med Marriott och se det bästa området har att erbjuda!

Costa Navarino är den perfekta platsen för att hålla din nästa konferens eller möte. Beläget vid Medelhavets kust i Peloponnesos, erbjuder Costa Navarino en unik kombination av vacker natur, historia och lyx.

Här finns flera moderna och välutrustade mötesrum och konferenslokaler att välja mellan, alla med utsikt över den vackra omgivningen. Oavsett om du behöver en stor plats för en stor konferens eller en mindre lokal för ett affärsmöte, kan Costa Navarino erbjuda det du söker.

Så om du letar efter en unik plats för att hålla din nästa konferens, tveka inte att välja Costa Navarino – en plats som garanterat kommer att imponera på dina deltagare och göra din konferens till en oförglömlig upplevelse.

Men Costa Navarino är inte bara en plats för avkoppling – det finns också många aktiviteter att välja mellan, såsom golf på de två världsklassbanorna, ridning, vattensporter och mycket mer.

När kvällen faller på kan du njuta av den magnifika utsikten över havet från din lyxvilla eller suita på ett av de förstklassiga hotellen.

Så om ni letar efter den ultimata destinationen för er grupp, tvekar vi inte att rekommendera Costa Navarino – en plats där ni kan njuta av det bästa som Grekland har att erbjuda.

 

Boende

Två resorter ligger granne med varandra och delar en lite “by” eller kanske ska kalla det ett enormt torg med restauranger osv: Romanos och Westin.

The Romanos, en del av The Luxury Collection-resorts, och The Westin Costa Navarino är båda exklusiva semesterdestinationer belägna vid Medelhavets kust i Peloponnesos. Båda erbjuder vacker natur, historiska sevärdheter och lyxig bekvämlighet.

En skillnad mellan de två resorts är deras inriktning. The Romanos har en stark grekisk prägel och fokuserar på att erbjuda en autentisk grekisk upplevelse, medan The Westin har en mer internationell atmosfär och erbjuder mer standardiserade bekvämligheter som man kan förvänta sig på ett välkänt hotellkedja.

En annan skillnad är deras boendealternativ. The Romanos erbjuder lyxvillas med butler 24/7 och privat pool och utsikt över havet, medan The Westin har fler traditionella hotellrum och sviter (även en del av dem med privat pool.

Båda resorts erbjuder många aktiviteter och faciliteter för gästerna att välja mellan, såsom golf, ridning, spa-behandlingar och vattensporter. De har också fina restauranger där gästerna kan njuta av den grekiska matkulturen.

Så oavsett om du föredrar en mer autentisk grekisk upplevelse eller en mer internationell atmosfär, kan du hitta det du söker på antingen The Romanos eller The Westin Costa Navarino

Mer detaljer om:

Romanos

Westin

Dessutom finns W som ett alternativ 15 min bort

Blogg

Frukost på Westin:

Tips, även för privat semester hittar du här

Kommande 2023