Söndag, Dag 1:

Midnatt natten till söndag landade jag på McCarran International Airport i Las Vegas efter en lång, men komfortabel, flygresa. Trots att jag hade varit på resande fot i över tjugo timmar var jag fylld med energi inför det som skulle komma. Redan klockan 08:00 dagen därpå skulle de första seminarierna äga rum. Seminarierna var en del av Virtuoso Travel Week, som anordnas varje år i Las Vegas, och lockar tusentals deltagare från hela världen. Under denna vecka får resebyråer möjlighet att träffa leverantörer, kryssningsbolag, hotell, flygbolag och många fler för att lära sig om det senaste inom lyxresande. Ämnen inkluderade allt från senaste trenderna i lyxresor till hållbarhet i resebranschen. Jag var mycket spänd och nyfiken inför dessa seminarier, och som du kan se på bilderna från dagen på vår hemsida var de mycket lärorika.

Måndag, Dag 2:

Dag två av Virtuoso Travel Week var fylld med personlig utveckling och nätverkande. Jag deltog i en utbildning om hur man skriver bättre e-post och “How to be a Gamechanger”. Utbildningarna var både inspirerande och insiktsfulla.

Under lunchen träffade jag representanter från Minor Hotel Group och hade en mycket intressant diskussion om hur vi kan samarbeta i framtiden. Dagen avslutades med en öppningsceremoni och ett cocktailparty med IHG Hotels.Ett fantastiskt tillfälle att mingla med kollegor från hela världen och skapa nya affärsrelationer.

Tisdag till Torsdag, Dag 3-5:

Under dessa dagar hade jag över 140 förbokade möten med allt från kryssningsbolag till myndigheter och hotell. Dessa möten gav mig en unik insikt i de senaste trenderna och erbjudandena i lyxresebranschen. Detta kommer definitivt att vara mycket värdefullt när vi planerar framtida resor för våra kunder.

Varje dag serverades en generös frukost och lunchbuffé om man inte valde att träffa någon partner, vilket jag ofta gjorde. Utöver det ordnades det en “Culture Night” där vi fick smaka på mat från fyra olika världsdelar och se fantastiska uppträdanden.

Sammanfattning:

Som du kan förstå var detta en mycket intensiv och givande vecka. Detta var andra året jag deltog i Virtuoso Travel Week och jag hoppas kunna delta även nästa år. Det var otroligt att kunna nätverka med så många fantastiska människor från resebranschen och lära mig om de senaste trenderna och erbjudandena. Jag är mycket tacksam för möjligheten att delta och ser fram emot att använda all den kunskap jag har fått för att ge våra kunder en ännu bättre upplevelse när de reser med oss.

För mer information om Virtuoso Travel Week och vår resa till Las Vegas, besök gärna vår hemsida.

Av: Joakim, Bodin och partners

 

Nyfiken på mer om Vegas?

2022 års konferens:

Det är spännande att se Vegas utvecklas från år till år: