Nu är Virtuso week i Las Vegas äntligen igång!

 

Efter vårt första intensiva utbildningspass  är vi fyllda med inspiration och information som vi är ivriga att dela med er. Som ni vet specialiserar sig Bodin och Partners på att erbjuda skräddarsydda gruppresor för företag och företagare. Med våra kunskaper kan ni bjuda med era kunder och personal på unika upplevelser världen över.

Här är några av höjdpunkterna från vårt första pass:

1. Joali – Maldiverna:
En plats för välbefinnande i paradiset som är Maldiverna. Här kan ni koppla av och luta er tillbaka, utan att bekymra er om packningen. Med deras unika service kan gästerna lämna det mesta av sitt bagage i Joalis egen lounge på flygplatsen och bara fokusera på att njuta av det kristallklara vattnet med bara en bikini på sig.


2. Uniworld – Flodkryssningar:
Ni kan segla på världens floder i ultimat lyx. Varje gäst erbjuds tjänster av en personlig butler, och för de vinälskare bland er finns det möjlighet att engagera sig i enskilda samtal med en sommelier för att utforska de bästa vinerna ombord. Explora är inte bara ett fartyg, det är en upplevelse. MSCs senaste tillskott, Explora, förändrar sättet vi tänker på kryssningar. Föreställ er ett boutiquehotell till havs, komplett med en Rolex-butik – den enda av sitt slag i världen. Med destinationserbjudanden som sträcker sig från kulturella utflykter till wellness-upplevelser är det ett idealiskt val för de som vill ha en unik semester till havs. På mässan fick vi träffa både en butler och somelier:


4. Micato:
När ni bokar med Micato börjar resan med ett hjärtligt “Jambo”, vilket markerar början på ett äventyr i Afrikas hjärta. Micato står ut för sina skräddarsydda safaris, komplett med tjänster som sjuksköterskor, livvakter och de tar även hand om besättningen på din privata jet om du anlände med en sådan… Och vi får inte glömma deras enastående “1 för 1”-initiativ, där varje bokad gäst bidrar till att ett barn får gå i skolan.


5. Villas of Distinction:
Drömmer ni om att bo i en lyxvilla under semestern? Med Villas of Distinction blir detta en realitet. Inte nog med att de erbjuder fantastiska villor runt om i världen, de erbjuder även extra förmåner som en betald kock och en speciell familjegåva – en Amazon tablet.


6. Abercrombie and Kent:
Abercrombie and Kent erbjuder skräddarsydda resor som är bokstavligen bortom lyx. Med deras resurser och expertis kan de förvandla vilken resa som helst till en oförglömlig upplevelse. Denna gång fick vi lära oss om Wings Over the World: lyxiga resor med privatflyg och ett genomsnitt på 14 gäster per avresa. De inkluderar privat chartrade flygningar mellan destinationerna, så du kan maximera ditt utforskande varje dag. Pris från 165.000 dollar.


7. Eclectic Greece by Kyvernitis Travel:
Utforska Grekland på ett sätt ni aldrig har gjort tidigare. Förutom de populära resmålen Mykonos och Santorini, har de också många dolda pärlor, inklusive Tinos och Syros, som erbjuder en autentisk grekisk upplevelse.


8. Casa Cipriani:
Från Venedigs kanaler till New Yorks stadsliv, Casa Cipriani erbjuder en kombination av historisk charm och modern lyx. Som gäst får ni tillgång till alla faciliteter som deras exklusiva medlemsklubb erbjuder.


9. Medjet:
Medjet ger resenärerna sinnesro. Om olyckan är framme, ser de till att ni kommer säkert från ett sjukhus till ett annat, oavsett var ni befinner er i världen.


10. Singapore:
Från den ikoniska Raffles Hotel till det lugnande Capella, beläget i en regnskog, erbjuder Singapore en blandning av stadsliv och lugn.


11. IC Bellagio:
Njut av Italiens romantiska Lake Como med IC Bellagio. De erbjuder vackra villor och unika upplevelser som en allora bilupplevelse.


12. Ritz Carlton Cayman Island:
En karibisk dröm med konst, kultur och avkoppling. Oavsett om ni är intresserade av golf, konst eller bara att koppla av, har Ritz Carlton något för er.


Avslutning:
Vi är bara i början av vår resa på Virtuoso Week, och vi ser verkligen fram emot att ta med oss ännu mer kunskap hem för att erbjuda er de bästa upplevelserna i världen. Vill ni få ytterligare information om någon av dessa upplevelser eller om hur vi kan hjälpa er att skapa den perfekta gruppresan? Kontakta oss idag, eller kanske nästa vecka när vi är åter.. Nu ska vi utforska mer av Vegas !