Snart är det dags för vår  inspirerande och kunskapsgivande resa till Virtuoso Week i Las Vegas – platsen där affärsmöjligheter och nöjen går hand i hand!

För företagare och företag som letar efter den perfekta destinationen för gruppresor, konferenser, mässor och kick-off:er är Las Vegas den ultimata platsen! Med sitt utbud av spännande aktiviteter, unika  platser och lyxiga boenden, har Las Vegas allt som krävs för att göra ert nästa företagsevenemang minnesvärt.

 

Nya äventyr i Las Vegas

Under de kommande fyra månaderna kommer Las Vegas att vara epicentret för en rad spännande evenemang, inklusive en Formula 1-tävling och Super Bowl LVIII. Samtidigt som staden förbereder sig för dessa händelser, fortsätter Downtown att utvecklas som en kulturell knutpunkt. Här finner vi den nya Beverly Theater, stadens första oberoende biografer, som erbjuder filmer, livemusik och litterära evenemang nästan varje kväll. En annan intressant plats att besöka är det nya Punk Rock Museum i utkanten av Arts District, som skildrar genrens uppgång och ger musikälskare möjligheten att spela på gitarrer som en gång ägdes av legender som Joan Jett.

Ett annat imponerande inslag är MSG Spheren, en konsertlokal i form av en gigantisk glob klädd i 580 000 kvadratfot av LED-lampor. Las Vegas är mer glittrande än någonsin och redo att välkomna er till en oförglömlig resa.

Gastronomiska upplevelser

Ingen resa till Las Vegas är komplett utan att smaka på stadens omfattande utbud av kulinariska mästerverk.

Besök Retro by Voltaggio på Mandalay Bay, där kända kockbröderna Bryan och Michael Voltaggio bjuder på en kulinarisk hyllning till 1980-talet. Här kan ni njuta av moderna tolkningar av klassiker som caprese och “SpaghettiO:s”. För en unik upplevelse, besök Lost Spirits Distillery på Area15, där ni kan avnjuta en 16-rätters rom-infuserad middag i en surrealistisk miljö.

För en exklusiv kväll, boka en plats vid Wakudas omakase-rum på The Venetian’s Palazzo.

Här får ni en personlig och skräddarsydd måltid baserad på era preferenser. Dessutom öppnade den välrenommerade israeliska kocken Eyal Shani sitt senaste HaSalon-outpost på The Venetian, med en meny av exklusiva medelhavsrätter.

Shopping och nattliv

Efter en dag fylld med sammanträden och seminarier, är det dags att unna sig lite shopping och nattliv. Besök The Shops at Crystals, där ni hittar en rad exklusiva butiker som Harry Winston och Frederic Malle. Missa inte heller James Turrells installation Akhob inne i Louis Vuitton-butiken, som erbjuder en färgsprakande upplevelse.

När kvällen närmar sig, ge er ut på stadens nattliv. Utforska lönnkrigar (sk speakeasies) som Easy’s Cocktail Lounge och The Underground för en intressant och unik nattlivsupplevelse. Varje plats har sin egen karaktär och atmosfär, och det är en upplevelse bara att försöka hitta dem.

Boende i lyx

Ett av de viktiga elementen i en framgångsrik gruppresa är boendet. Las Vegas erbjuder en mängd lyxiga boendealternativ som passar perfekt för affärsgrupper. Bellagio’s Spa Tower har genomgått en imponerande renovering inspirerad av Como-sjön och alperna. Här kan ni njuta av bekväma rum och tillgång till den privata Garden Table där upp till sex gäster kan avnjuta brunch eller middag.

En annan ny lyxupplevelsen är Crockfords Las Vegas. Här finns en rad olika rum att välja mellan, inklusive Palaces med privata pooler och trädgårdar. Resorts World-komplexet erbjuder även över 50 barer och restauranger att utforska.

Andra favoriter är Aria:

Cosmopolitan,:

 

Waldorf Astoria :

och såklart Wynn och Encore :

Här finns lite mer bilder på sviter.

“Hotell i Hotellen”: lyx och exklusivitet för er företagsgrupp

När det gäller att erbjuda en unik och oförglömlig upplevelse för er företagsgrupp, är “hotell i hotellen” (hotel within a hotel) ett koncept som verkligen tar komfort och lyx till en ny nivå. Det handlar om att erbjuda en exklusiv miljö och service inom ett redan exklusivt hotell, där ni som gäster får tillgång till personlig service, privata utrymmen och en extra dimension av lyx och avskildhet. Las Vegas, som är känd för sina spektakulära boenden och nattliv, erbjuder ett antal imponerande exempel på dessa hotell i hotellen.

Prestige at the Palazzo

Ett utmärkt exempel på denna koncept är Prestige at the Palazzo, som är beläget inuti det prestigefyllda Palazzo Hotel. Här erbjuds en rad exklusiva förmåner för företagsgrupper som väljer att bo här. Ni får tillgång till en egen privat incheckning och utcheckning, samt en dedikerad concierge som kan hjälpa till med allt från bokningar till utflykter. Dessutom har ni exklusiv tillgång till Prestige Lounge, där ni kan njuta av frukost, eftermiddagste och cocktails.

För en företagsgrupp som söker en högre grad av personlig service och bekvämlighet, är Prestige at the Palazzo ett utmärkt alternativ.

Skylofts på MGM Grand

Skylofts på MGM Grand är en annan pärla bland hotellen i hotellen i Las Vegas. Detta koncept erbjuder en unik kombination av privata loftsviter och förstklassig service. För er företagsgrupp innebär det en exklusiv vistelse med tillgång till en privat hiss, egen incheckning och utcheckning samt personlig concierge-service. Skylofts har även ett eget lounge-område där ni kan koppla av och njuta av måltider och drycker. Med eleganta och moderna sviter som erbjuder enastående utsikt över staden, är Skylofts på MGM Grand ett utmärkt alternativ för en lyxig och avskild företagsvistelse.

Nobu Hotel på Caesar’s Palace

Ett annat imponerande exempel på hotell i hotellen i Las Vegas är Nobu Hotel på Caesar’s Palace. Detta unika hotellkoncept är skapat i samarbete med den kända kocken Nobu Matsuhisa och erbjuder en japansk-inspirerad lyxupplevelse. För företagsgrupper som söker en exklusiv atmosfär, kan Nobu Hotel erbjuda privata sviter med modern inredning och tillgång till en egen lounge. Här kan ni njuta av Nobus kulinariska konstverk och unika atmosfär samtidigt som ni har Caesar’s Palaces alla underhållningsmöjligheter inom räckhåll.

The Mansion hos MGM Grand: Reserverat för High Rollers (och er!)

För företagsgrupper som letar efter den ultimata lyxen och exklusiviteten, är The Mansion hos MGM Grand den perfekta destinationen. Denna mytomspunna plats är reserverad för high rollers och är känt som en av de mest exklusiva boendeplatserna i Las Vegas. The Mansion erbjuder egna villor med privata pooler och lyxiga bekvämligheter, samt en personlig concierge som kan ta hand om alla era behov. Här är lyxen i en klass för sig och skapar en oöverträffad atmosfär av exklusivitet och elegans. Inte en high-roller, vi löser så ni får bo där ändå såklart!

 

Utanför “the Strip”

Vill du se mer än “bara” Strippen kan du läsa om våra tips på dagsutflykter här

Summering

Las Vegas är en destination som inte bara erbjuder spännande nöjen och underhållning, utan även en perfekt plats för företag och företagare att organisera gruppresor för konferenser, möten och kick-off evenemang. Med sitt breda utbud av kulturella, gastronomiska och nöjesmässiga upplevelser, är Las Vegas mer än bara spel och kasinon. Låt Bodin och Partners hjälpa er att planera och skapa det perfekta affärsäventyret i denna ikoniska stad. Kontakta oss för mer information och skräddarsydda förslag för er nästa företagsresa till Las Vegas. Välkommen till en värld av möjligheter och minnen som varar livet ut!