Upptäck vårt senaste tillskott – hyrbilar även för privatresor!

På vår nya sida https://www.bodinpartners.se/hyrbil/ kan du dra nytta av fantastiska rabatter och vår support för att göra din privata resa ännu bättre.

Bodin och Partners är din pålitliga resebyrå som vanligtvis specialiserar sig på gruppresor för företag och företagare. Men nu kan du också utnyttja våra förmåner och expertis när du bokar hyrbil för din privata resa.

Vi har samarbetat med Auto Europe för att erbjuda de bästa priserna och den bästa servicen för hyrbilar, även för privatpersoner! Genom att använda vår samarbetspartners länk kan du enkelt boka hyrbilen själv och ta del av våra förmånliga avtalspriser. Och om du behöver hjälp, finns vi alltid tillgängliga för att guida dig genom processen med hjälp av våra kontakter på Auto Europe.

Varför Auto Europe? De är en pålitlig aktör inom fordonsuthyrningsbranschen med över 60 års erfarenhet. Deras höga betyg på Trustpilot (4.2 i snitt) är ett tydligt bevis på deras kvalitetstjänster.

Oavsett vad du behöver, har vi rätt hyrbil för dig! Vår samarbetspartner Auto Europe erbjuder ett brett utbud av fordon för att tillgodose dina specifika behov och preferenser. Oavsett om du behöver en smidig mikrobil för trånga stadsgator, en supersportbil för glamour och spänning, en bekväm SUV för familjen eller en rymlig buss för företaget eller en grupp av vänner – vi har allt!

För äventyrslystna resenärer finns även möjligheten att hyra en husbil och ge sig ut på en spännande resa på egen hand. Friheten att utforska platser och stanna där du vill längs vägen kommer att ge dig en unik och minnesvärd upplevelse.

Med Auto Europe får du tillgång till de bästa erbjudandena från välkända biluthyrningsföretag som Avis, Budget, Europcar, Hertz och Sixt, samt ett stort antal nationella och regionala uthyrare. Vi ser till att du får flexibilitet och många alternativ att välja mellan när du bokar din hyrbil.

Glöm inte att vi på Bodin och Partners finns här för att hjälpa dig. Om du vill ha personlig assistans eller har frågor angående din hyrbokning, är du välkommen att kontakta oss på 08-519 722 22 eller info@bodinpartners.se. Vi står redo att vägleda dig och se till att du får den bästa möjliga upplevelsen när du bokar din hyrbil!

Besök vår blogg för att få fler tips och råd inför din resa. Vi strävar efter att ge dig kunskapen och verktygen som behövs för att göra din resa smidig och bekväm.

När du är redo att boka din hyrbil, klicka här för att komma igång. Vi ser fram emot att vara en del av din resa och bidra till att göra den minnesvärd och problemfri!

Länk till bokningssidan:

https://booking.autoeurope.com/?aff=BODINPARTNERSWL

Länk till vår guide: