Vi på Bodin och partners ständigt efter att hitta och rekommendera de bästa hotellen till dig! Vi känner väl till de olika behoven som företag och deras företagsledning kan ha, särskilt när det gäller konferenser, kick-offs, kundmöten eller teambuilding-resor. Med detta i åtanke är vi glada att kunna rekommendera Kempinski Hotel Bahía i Marbella, Spanien, för ert nästa företagsevent.

 

Kempinski Hotels – En värld av lyx och elegans

Kempinski är en internationellt erkänd hotellkedja som står för exklusivitet och lyx som kanske inte är så känd i Sverige. Kedjan har över 120 lyxhotell i 30 länder över hela världen och de fortsätter att expandera på både befintliga och nya marknader. Kempinskis vision är att skapa en känsla av förfining och elegans på alla sina hotell, samtidigt som de behåller sin unika karaktär och kultur.

Deras hotell är noggrant utvalda och designade och de investerar i att utbilda och träna sin personal för att säkerställa att gästerna får den bästa möjliga upplevelsen.

För företagsgrupper erbjuder Kempinski Hotels en mängd faciliteter och tjänster för att göra varje vistelse minnesvärd. Från exklusiva mötesrum och konferensfaciliteter, till unika matupplevelser och avkopplande spa-behandlingar.

Välkommen till Kempinski Hotel Bahía

Kempinski Hotel Bahía, beläget i det vackra Marbella, är det perfekta stället för företagsresor. Hotellet ligger strategiskt bara 15 minuter från hjärtat av lyxshoppingen i Puerto Banús & Marbella och mindre än en minut från stranden. En perfekt bas för att utforska alla livfulla spanska städer efter kusten och inåt landet!

Med 140 rum erbjuder hotellet gott om utrymme och komfort för alla typer av grupper utan att för den skulle bli stort och opersonligt.

Med tre pooler, kan gästerna njuta av solen och slappna av efter en lång dag av möten eller konferenser.

Utsökt mat för alla smaker

På Kempinski Hotel Bahía, kan ni börja varje dag med en underbar frukost på terrassen, en av hotellchefen Lars Pursches personliga favoriter fick vi lära oss när vi träffade han på IMEX mässan i Frankfurt.

Utöver det kan ni även njuta av en mängd kulinariska upplevelser i hotellets restauranger och barer:

– Spiler Beach Club
– Baltazár Bar & Grill
– Black Rose The Bar
– Spiler Pool Bar
– El Mirador

Om du söker efter en mer intim middagsupplevelse för din grupp, erbjuder Royal Suite en utmärkt miljö för private dining.

Faciliteter för företagsgrupper

För företagsgrupper erbjuder Kempinski Hotel Bahía en rad faciliteter. Med sex konferensrum som rymmer upp till 350 personer, kan hotellet enkelt anpassas till alla företagsbehov, vare sig det gäller en styrelsemöte, workshop, stor konferens eller produktlansering.

För golffantaster, erbjuder hotellets golfconcierge specialpriser och skräddarsydda paket med över 20 golfbanor i området. Efter en lång dag på golfbanan, eller i konferensrummet, kan gästerna koppla av på Kempinski Spa, som har fått utmärkelsen “Spaniens bästa hotellspa 2019”.

För de som föredrar att hålla sina event utomhus, erbjuder hotellet flera alternativ, inklusive trädgårdar och poolområden. Dessutom finns det laddningspunkter för Tesla, Porsche och andra elektriska bilmärken, vilket kan vara särskilt intressant för de som planerar produkt- och fordonspresentationer.

Om ni behöver transport under er vistelse, kan Sixt hyrbilar leverera direkt till hotellet. Detta ger er flexibilitet att utforska omgivningarna på egen hand, om ni önskar.

Kontakta oss på Bodin och partners för att boka er nästa konferens, kick-off eller företagsevent på Kempinski Hotel Bahía i Marbella. Vi ser fram emot att hjälpa er med alla era resplaner!

Länk till inspiration i området