Företagsresa Sydarika:

Joakim Bodin på Meetings Africa

Bodin och partners på Meetings Africa

Föreställ er en företagsresa till Sydafrika där ni kan kombinera affärsmöten med oförglömliga äventyr som inte bara stärker ert team utan också fördjupar relationer med era kunder!

I februari 2024 begav sig Joakim, grundaren av resebyrån Bodin och partners, på en resa till Sydafrika som skulle visa sig bli mer än bara en affärsresa. Joakim deltog i Meetings Africa, en stor mässa dedikerad till MICE-branschen – möten, incentive, konferenser och mässor, precis det Bodin och partners jobbar med.

Det blev en resa fylld av upplevelser, äventyr och nya möjligheter, perfekt för företag och företagare som vill kombinera affärer med oförglömliga minnen för sina kunder eller personal.

En perfekt start

Resan började med sen ankomst till Kapstaden och ett varmt mottagande på Rockefeller Hotel.

Det blev startskottet på en resa som skulle överträffa alla förväntningar, tack vare våra partners på Into Africa. Med en perfekt mix av personligt bemötande och professionalism guidades vi genom ett fullspäckat schema som balanserade lärorika äventyr med tid för reflektion och avkoppling.

Utforska Kapstadens pärlor

Fredagen inleddes med ett besök till Newmarks andra hotell, där Manor House snabbt blev en favorit. Efter en utsökt lunch på Victoria och Albert Hotel vid V&A Waterfront, tog vi oss an Table Mountain

en upplevelse som ger perspektiv på Kapstadens storlek!

Lördagen spenderades i naturens tecken, inklusive ett besök vid Boulders Beach där vi fick lära oss om områdets unika pingviner från en marinbiolog.

Äventyr och affärer i Johannesburg

Efter en minnesvärd helg bar det av till Johannesburg.

Söndagens höjdpunkt var en tur till Hazendal Wine Estates

där resan dit på Harley Davidson-motorcyklar längs kusten var en upplevelse i sig.

Måndagen till onsdagen ägnades åt mässan, en tid fylld av möten och nya affärsmöjligheter.

Rovos Rail och det vilda Afrika

Innan resan avslutades besökte vi Rovos Rail, en upplevelse som transporterar dig till en annan tid och Qwabi Private Game Reserve där vi fick uppleva det vilda Afrikas magi på nära håll. Mer om Qwabi kommer på bloggen men du kan redan nu läsa mer om safari i allmänhet här

Hemresan och reflektioner

Resan avslutades med ett besök vid Cradle of Human Kind, en plats som ger perspektiv på mänsklighetens historia. Det gav oss tid att reflektera över våra upplevelser innan nattflyget tog oss tillbaka till Sverige.

Fakta för företagsgrupper som överväger Sydafrika

Sydafrika är ett land rikt på kultur, historia och natur. För grupper på konferensresa finns det mycket att upptäcka och uppleva:

  • Valuta: Sydafrikansk rand (ZAR). Prisnivån är generellt lägre än i Sverige, vilket gör det fördelaktigt för svenska resenärer.
  • Tidskillnad: Sydafrika ligger endast en timme före svensk vintertid och har ingen tidskillnad under sommaren, vilket underlättar samordning av affärsmöten.
  • Resatid: En direktflygning från Stockholm till Kapstaden tar ungefär 15 timmar, vilket gör det till ett tillgängligt resmål även för kortare affärsresor.
  • Säkerhet: Medan Sydafrika erbjuder otroliga upplevelser är det viktigt att vara medveten om och följa lokala säkerhetsråd. Bodin och partners erbjuder alltid aktuell information och stöd för att säkerställa en trygg resa.

Sydafrika är ett land som erbjuder något för varje företagsgrupp, oavsett om målet är teambuilding, kundrelationer eller affärsutveckling. Med Bodin och partners som din resepartner kan du vara säker på en resa som kombinerar professionella möjligheter med oförglömliga äventyr, allt anpassat efter era specifika behov och önskemål.

Läs mer om Sydafrika här

Skräddarsydda upplevelser för varje företag

Varje företag är unikt, och därför skräddarsyr Bodin och partners resor som speglar just er företagskultur och mål. Vare sig det gäller att fira företagets framgångar, stärka teamandan, eller skapa djupare band med era kunder, erbjuder Sydafrika en oändlig mängd möjligheter. Från vinprovningar på pittoreska vingårdar, adrenalinfyllda safariäventyr, till att utforska Kapstadens dynamiska kulturscen – vi designar resan så att den blir en minnesvärd upplevelse för alla.

Miljö och hållbarhet

I takt med att allt fler företag lägger större vikt vid hållbarhet och socialt ansvar, är det viktigt att även affärsresor och teambuildingaktiviteter reflekterar dessa värderingar. Sydafrika erbjuder fantastiska möjligheter till att engagera sig i bevarandeprojekt, besöka ekologiska vingårdar eller delta i workshops om hållbar utveckling. Bodin och partners är stolta över att kunna erbjuda resor som inte bara är berikande för deltagarna, utan också bidrar positivt till de platser vi besöker.

En resa som stärker företagskulturen

En resa med Bodin och partners är mer än bara en paus från vardagen; det är en investering i ert företags framtid. Gemensamma upplevelser bygger starkare band mellan medarbetare, främjar kreativt tänkande och kan leda till nya insikter och innovationer. Den gemensamma upplevelsen av Sydafrikas rika kultur och storslagna natur blir en källa till inspiration och energi som ni tar med er tillbaka till arbetsplatsen.

Planera er nästa företagsresa med Bodin och partners

Låt Bodin och partners vara er guide till en oförglömlig företagsresa till Sydafrika. Vår erfarenhet och lokala kunskap garanterar en smidig och välorganiserad resa som överträffar era förväntningar. Vi ser fram emot att skapa en unik resa som speglar just ert företags identitet och mål.

Kontakta oss idag för att börja planera ert nästa äventyr. Tillsammans skapar vi minnen som varar livet ut och stärker er företagskultur på djupet. Välkommen till ett äventyr i Sydafrika med Bodin och partners – där affärsmöjligheter möter oförglömliga upplevelser.