Joakim Bodin – Conde Nast Top Travel Specialist igen 2024

 

I hjärtat av Bodin och partners pulserar en passion för att skapa resor som går bortom det vanliga. Vår vision är inte bara att transportera dig från punkt A till B utan att föra samman människor, kulturer och unika upplevelser på ett sätt som berikar och inspirerar.Det är med stor entusiasm och ära vi vill dela med oss av en nyhet som inte bara lyfter vårt företag Bodin och partners, utan också bekräftar vår dedikation och passion för att skapa extraordinära upplevelser för er. För andra året i rad har vår grundare, Joakim, blivit utnämnd till en av Conde Nast’s “Top Travel Specialists”. Detta erkännande är inte bara en personlig triumf för Joakim utan en bekräftelse på det arbete vi alla lägger ned för att göra era gruppresor, konferenser och kick-offs till oförglömliga händelser.

När vår grundare, Joakim, för andra året i rad utses till en av Conde Nast’s Top Travel Specialists, blir det en påminnelse om det värde och den kvalitet vi strävar efter att leverera i varje resa vi designar!

Vår filosofi: Resor som berör

På Bodin och partners tror vi att varje resa ska lämna ett avtryck – inte bara i våra fotoalbum, utan i våra hjärtan, sinnen och själar. Vi strävar efter att skapa upplevelser som är lika unika som våra kunder, där varje detalj är noga utvald för att matcha era intressen, behov och drömmar. Det är denna skräddarsydda approach som gör våra resor exceptionella och som har lett till erkännandet från Conde Nast.

Bakom framgången: Dedikation och expertis

Att bli utnämnd till en toppresekonsult av Conde Nast är inget man uppnår över en natt. Det kräver år av hårt arbete, djup branschkunskap och en outtröttlig strävan efter innovation. För Joakim innebär det att ständigt utforska nya destinationer, bygga starka relationer med lokala leverantörer och hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna inom resebranschen. Det är denna dedikation och expertis som gör att vi kan erbjuda resor som inte bara möter utan överträffar förväntningarna.

Framtiden: Mot ännu fler oförglömliga resor

Erkännandet från Conde Nast inspirerar oss att fortsätta vår resa mot att bli den främsta byrån för skräddarsydda gruppresor för företag. Vi ser fram emot att fortsätta utforska världen tillsammans med er, att upptäcka nya platser, kulturer och upplevelser som kan föra oss alla närmare varandra.

För er som kanske inte är bekanta med Conde Nast, låt oss ge en kort inblick. Conde Nast är en av de mest prestigefyllda mediakonglomeraten inom livsstilsjournalistik, känd världen över, men med en särskilt stark närvaro i USA. Med en läsarkrets som sträcker sig över miljontals människor globalt, är deras rekommendationer och utmärkelser något som både resenärer och branschfolk ser upp till. Tidskriften har funnits i över ett århundrade och är en ledande röst inom resor, mode, skönhet och kultur. Förutom Conde Nast Traveler ger förlaget ut flera andra inflytelserika tidskrifter, däribland Vogue, Vanity Fair och The New Yorker, för att nämna några.

Vi vill tacka alla våra kunder och partners för ert förtroende och ert stöd. Det är ni som gör det möjligt för oss att fortsätta göra det vi älskar – att skapa minnesvärda resor som berikar och inspirerar.

Besök gärna Conde Nast Traveler för att se Joakim bland de andra utvalda specialisterna och inspireras av möjligheterna till era nästa gruppresor.