Rovos Rail gruppresor företag

I den vilsamma gryningen av ett sydafrikanskt landskap, där horisonten mjukt kysser den klara blå himlen, börjar en berättelse som väver samman drömmar, uthållighet och lyx i ett äventyr som är lika unikt som det är inspirerande. Denna saga om Rovos Rail gruppresor företag tar sin början med en man vid namn Rohan Vos, en visionär vars passion för tåg och en outtröttlig entreprenörsanda födde Rovos Rail, världens mest luxuösa tågupplevelse. Det är en resa som inte bara omfattar de fysiska avstånden över det vidsträckta och mångfacetterade landskapet i södra Afrika, utan också en inre resa av upptäckter och förbindelser.

Vår egen Joakim, grundaren av Bodin och partners, hade nyligen (feb 2024) nöjet att uppleva denna resa på första parkett. Han mötte Rohan, hjärnan och hjärtat bakom Rovos Rail, och blev vittne till en berättelse om aldrig sinande hopp och beslutsamhet. Det blev en upplevelse som omdefinierade vad en affärsresa kan vara – bort från det konventionella, in i en värld där tiden tycks stanna, där samtal blomstrar i frånvaron av digital distraktion, och där varje ögonblick är en inbjudan till avkoppling och ren njutning.

Med Rovos Rail erbjuder Bodin och partners en unik möjlighet för företag och företagare att ta med sina kunder eller personal på en oöverträffad resa. En resa som bjuder på en oas av lyx och lugn, där lyxiga kupéer, gourmetmåltider och hisnande landskap bildar ramen för en oförglömlig upplevelse. Det är en chans att skapa djupa, bestående band, att fira framgångar, och att inspirera till nya höjder av prestation och samarbete.

Upptäck hur din nästa affärsresa inte bara kan föra dig från en plats till en annan, utan också berika dig med minnen och erfarenheter som berättar en historia – er historia. Läs vidare för att utforska de magiska ögonblicken och unika upplevelserna som väntar längs spåren med Bodin och partners och Rovos Rail i Sydafrika:

Rovos Rail gruppresor företag – En Unik Gruppresedestination

I en tid då vardagen snurrar allt snabbare och tekniken ständigt håller oss uppkopplade, finns det en plats där tiden tycks stå stilla, och det möjligt att verkligen koppla av. Den platsen är inte mer än en flygresa bort från Sverige, men erbjuder en upplevelse som är ljusår från det vi känner till. Bodin och partners är stolta över att presentera Rovos Rail, det ultimata valet för företag och företagare som söker en extraordinär upplevelse för sina kunder eller personal.

Mötet med en Visionär

I februari hade vår grundare, Joakim, förmånen att besöka Rovos Rail i Sydafrika och träffa den legendariska entreprenören bakom detta unika tågäventyr, Rohan Vos. Rohans resa är ingenting mindre än inspirerande. Trots otaliga utmaningar och stunder då allt verkade vara “kört”, gav han aldrig upp. Hans passion för tåg och vision om att skapa den mest lyxiga tågresan i världen drev honom att överkomma varje hinder. Denna berättelse om uthållighet och entreprenörskap är en som vi på Bodin och partners finner djupt motiverande, särskilt för företag och företagare som värderar dessa kvaliteter.

En Oas av Lyx och Lugn

När man kliver ombord på Rovos Rail, känns det som att man reser tillbaka i tiden till en era där resandet var en lyxig och avkopplande upplevelse. Varje detalj, från de elegant inredda kupéerna till de utsökta måltiderna som serveras, är noggrant uttänkt för att erbjuda en oförglömlig upplevelse.

Och ja, tro det eller ej, det finns inget wifi. Detta designval uppmuntrar till verklig närvaro och ger en chans att verkligen koppla av och njuta av resan och sällskapet av dina kollegor eller kunder, utan distraktioner.

Resor Som Förför Sinnet

Rovos Rail erbjuder en mängd olika resor, från korta utflykter till längre äventyr som sträcker sig över flera länder i södra Afrika. Tänk dig en resa där ni, jämfört med Sveriges yta, kan korsa länder och landskap som spänner över arealer större än vår egen nation. Och för dem som söker en ännu mer skräddarsydd upplevelse, går det utmärkt att chartra ett helt tåg.

För golfentusiasterna finns det speciella temaresor där man får uppleva några av de bästa golfbanorna i regionen, allt samtidigt som man njuter av Rovos Rails oöverträffade komfort och service. Dessa resor erbjuder en unik möjlighet att kombinera affärsnätverkande med avkoppling och nöje, och skapar minnen som varar långt efter att tågets hjul slutat rulla.

Hur Man Tar sig Dit

Att anlända till Sydafrika är enklare än många tror. Från Sverige kan man nå Johannesburg eller Kapstaden med endast en mellanlandning, beroende på flygbolag. Resan är en investering i tid, men när man jämför med den distans och de upplevelser som väntar, är det ett litet pris att betala. Tänk på att när du lämnar Sverige kan det vara snö och kyla, men när du anländer till Sydafrika välkomnas du av värme och solsken, oavsett om det är deras sommar eller vår.

En Inbjudan från Bodin och Partners

Vi på Bodin och partners tror att de bästa affärsrelationerna byggs och underhålls inte bara genom möten i konferensrum, utan även genom gemensamma upplevelser som berikar och inspirerar. Rovos Rail är mer än bara en resa; det är en möjlighet att stärka banden inom ditt företag, att fördjupa relationer med viktiga kunder, och att ge något tillbaka till dem som bidrar till din verksamhets framgång.

Oavsett om ni är ute efter en unik konferenslokal, en minnesvärd kick-off, eller en exklusiv belöning för ert hårt arbetande team, erbjuder Rovos Rail en oöverträffad upplevelse. Kontakta oss idag för att planera er nästa äventyrsresa med Bodin och partners – där affär möter nöje på de mest oväntade och fantastiska sätten.

Ladd ner PDF här eller ännu hellre, ring oss på 80 519 722 22 så berättar vi mer!

Rohan, grundaren av Rovos Rail

Att möta Rohan, grundaren av Rovos Rail, var som att träffa en person som redan har sin plats på en tavla – vilket han faktiskt har. Hans porträtt, lika levande och fängslande som hans verkliga persona, hänger stolt som en del av Rovos Rails rika historia. En sällsynt möjlighet att träffa någon som inte bara finns i verkligheten utan också förevigad på duk.

Faktaruta: Rovos Rail Gruppresor för Företag

 • Destination: Sydafrika, med rutter som sträcker sig över flera länder i södra Afrika.
 • Erbjudande: Lyxiga tågresor med fokus på avkoppling, historia och unika upplevelser.
 • Idealisk för: Företag och företagare som söker en extraordinär plats för konferenser, teambuilding eller kundvård.
 • Unika Egenskaper:
  • Ingen Wifi: Uppmuntrar till närvaro och samtal.
  • Lyxigt Boende: Elegant inredda kupéer och sviter.
  • Gourmetmåltider: Maten ombord är av högsta kvalitet, med fokus på lokala råvaror.
 • Temaresor: Specialresor tillgängliga, inklusive golfresor och kulturella utflykter.
 • Charter: Möjlighet att chartra ett helt tåg för skräddarsydda upplevelser.
 • Reslängd: Allt från kortare turer till omfattande flerdagsäventyr.
 • Transport till Sydafrika: Flyg till Johannesburg eller Kapstaden med enkel mellanlandning från Sverige.
 • Säsong: Hela året, med varierande rutter beroende på säsong.
 • Webbplats: Bodin och partners Rovos Rail Resor

Ett äventyr med Rovos Rail är inte bara en resa genom Sydafrikas hjärta, utan även en resa tillbaka till en tid då resandet var en upplevelse i sig. Det är den perfekta blandningen av affär och nöje, där varje detalj är noggrant planerad för att skapa oförglömliga minnen.