FAM trips, eller “familiarization trips”, är resor som är speciellt riktade till resebyråer för att ge oss en möjlighet att lära känna ett resmål eller ett hotell på ett mer personligt sätt. Dessa resor är ett utmärkt verktyg för att förbättra våra kunskaper om en destination och de partners som verkar där, allt för att vi ska kunna göra er resa ännu bättre!

Vi får möjlighet att prova på hotellens faciliteter, besöka lokala sevärdheter och uppleva destinationens kultur och livsstil, vilket hjälper oss att fatta bättre beslut om era framtida resor.

På vår senaste FAM trip hade vi äran att besöka Villa Magna, ett 5-stjärnigt hotell som är en del av Rosewood-kedjan.

Villa Magna i Madrid är en utmärkt destination både för konferenser och nöje. Hotellet har bra utbud 22 konferensrum och mötesutrymmen som är fullt utrustade med den senaste tekniken, inklusive projektorer, skärmar och ljudanläggningar. Detta gör det enkelt att genomföra framgångsrika möten, seminarier och konferenser med stor kapacitet.

Dessutom har Villa Magna en mängd bekvämligheter för gäster att njuta av, inklusive en spa-avdelning och flera fantastisk restauranger som serverar både lokal och internationell mat. Detta gör det enkelt för konferensdeltagare att koppla av och njuta av sin vistelse på hotellet även efter arbetsdagen.

Vi skräddarsyr era upplevelser med tex tapas med en privat Executive Chef eller Vermouth-provning med Villa Magnas Head Sommelier.

Villa Magna ligger i hjärtat av Madrid, nära många av stadens mest kända sevärdheter och attraktioner, som Real Madrid’s Santiago Bernabéu Stadium och Retiro Park. Detta gör det enkelt för konferensdeltagare att utforska staden och njuta av den lokala kulturen på sin lediga tid.

Mottagande på hotellet var omsorgsfullt och personalen var väldigt tillmötesgående, den där perfekta mixen av avslappnad men ändå 5*. Rummet var naturligtvis utmärkt, mörkt och tyst, och hade en fantastisk utsikt över staden från balkongen.

 

Frukosten på Villa Magna var en verklig höjdpunkt (värt resa i sig själv faktiskt!) , med en stor mängd ala carte-alternativ och en vänlig och hjälpsam servitör vid namn Javi.

Med hjälp av det mycket mycket professionella och tillgängliga concierge-teamet fick vi tillgång till fantastiska biljetter till en fotbollsmatch, vilket gjorde vår vistelse ännu mer minnesvärd. Missa inte att se fotbollslaget Real Madrid spela på Santiago Bernabéu Stadium, ett av världens mest berömda fotbollsarenor med plats för 80.000 personer på gångavstånd från hotellet

Madrid är en utmärkt destination för en konferens eftersom staden har en rik kultur, fantastisk mat, underhållning och en livlig atmosfär.

Några av höjdpunkterna för er lediga tid, förutom tapas är Prado Museum, Royal Palace of Madrid och Retiro Park, som kan ge deltagarna en möjlighet att utforska staden när de har fri tid. Stadens livliga nattliv med sina många restauranger, barer och nattklubbar ger också möjligheter för social samvaro och teambyggande aktiviteter.

Med sitt fina  klimat, goda kommunikationer och breda utbud av aktiviteter och sevärdheter, är Madrid en optimal destination för en framgångsrik konferens.

Totalt sett var vår vistelse på Villa Magna och tiden i Madrid en oförglömlig upplevelse och vi rekommenderar varmt detta hotell till alla besökare i Madrid!

https://www.virtuoso.com/advisor/joakbodi18771/travel/luxury-hotels/6163945/rosewood-villa-magna