På IMEX i Frankfurt hade vi ett trevligt möte med Yaiza Escudero Alonso som är försäljningschef för det som i branschen kallas MICE på Ritz-Carlton Tenerife. MICE = det vi på Bodin och partners gör = möten, konferenser och mässor!

Ritz-Carlton Tenerife är beläget på Teneriffas vackra sydvästra kust, i Guia de Isora – en av öns bäst bevarade hemligheter. Ett ostört hörn av kustlinjen med ett genomsnittligt åretrunt-temperatur på 23°C, där frodig subtropisk flora blandas med en dramatisk vulkanisk landskap. Detta är platsen för er företagsresa som kommer att bli en oförglömlig upplevelse.

Ritz-Carlton Tenerife, Abama är en magisk citadell med sammanlänkade moriska byggnader som blandar modernistisk arkitektur med nordafrikanska traditioner och antika kinesiska principer. Hotellkomplexet är inbäddat i en 400 hektar stor privat egendom omgiven av bananplantager och med lyxrum på minst 50 kvadratmeter – de största på ön!

På hotellet finns det 116 sviter, inklusive 9 NYA villasviter med privat pool och en Villa Club med 4 dedikerade poolområden. Mötesutrymmet har naturligt dagsljus och plats för upp till 13 breakout-rum, alla nyligen renoverade. Det finns också 7 swimmingpooler inklusive en för enbart vuxna, 2 naturliga vulkaniska pooler och en gyllene sandstrand.

För den kulinariska upplevelsen erbjuder Ritz-Carlton Tenerife, Abama inte mindre än 10 matalternativ, inklusive 2 och 1-stjärniga Michelin-restauranger, M.B** och Kabuki*. Dessutom finns flera utomhus alternativ mitt ibland trädgårdar och terrasser med utsikt över havet.

Här finns det gott om plats för grupper att sprida ut sig och njuta av både privat och gemensam tid. Med sju olika typer av rum och sviter som sträcker sig från Deluxe-rum till One Bedroom-sviter, kan varje gäst hitta en perfekt plats att kalla hem under vistelsen.

Varje rum har luftkonditionering, minibar och säkerhetsskåp, två telefoner i rummet för bekvämlighet, samt strykjärn och strykbräda. För underhållning finns ett utbud av nationella och internationella TV-kanaler ochdockningsstation. Rumsservice finns tillgängligt 24 timmar om dygnet, och erbjuder även tvätt- och kemtvättstjänster. Alla rum är utrustade med bekväma badrockar och tofflor, hårtork, handdukar och sänglinne av högsta kvalitet samt exklusiva Asprey badprodukter.

Frågor och svar med Yaiza

Men Yaiza, förutom all denna lyx, varför ska mina kunder välja Ritz-Carlton Tenerife, Abama för er företagsresa?

Först och främst är platsen perfekt för affärsmöten och konferenser, men också för mer avslappnade företagsevenemang som teambuilding eller belöningsresor. Det finns en stor konferenslokal med naturligt dagsljus och utrymme för upp till 13 mindre mötesrum, vilket gör det till en idealisk plats för större samlingar eller för mindre grupper att arbeta tillsammans i mer privata inställningar.

Kan man göra nåt mer än bara jobba?

Självklart, vi erbjuder en mängd olika aktiviteter och evenemang som kan skräddarsys efter era behov. Oavsett om ni letar efter en avkopplande dag vid poolen, en utmanande golfrunda, ett spännande äventyr i det omgivande landskapet eller en kulinarisk resa i världsklass – här finns något för alla.

Är det lätt att ta sig till er?

Med vårt läge endast 60 minuter från Ciudad de La Laguna flygplats (TFN) är vi också lättillgängliga från var som helst i världen. Vi kan dessutom erbjuda en rad olika transportalternativ till och från flygplatsen, inklusive privat limousine- och helikopterservice.

Vad har ni för mötespaket?

Vi erbjuder mötespaket för grupper på 20 personer och uppåt:

Heldagsmötespaket till priset av ca 95 € per person Detta paket inkluderar:
– Användning av huvudmötesrummet
– 2 Kaffepauser, inklusive ett urval av kaffe och te
– Lunch (för grupper mellan 20 och 40 personer) ELLER buffélunch (för grupper över 40 personer), drycker inkluderade

För att summera, Ritz-Carlton Tenerife, Abama erbjuder det bästa inom lyx, komfort och verksamhet, och är det perfekta valet för ditt nästa företagsevenemang. Med en mängd olika faciliteter, enastående matställen och anpassade mötespaket är detta en destination som kommer att överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag för att boka ditt nästa möte eller konferens på Ritz-Carlton Tenerife, Abama!