Söker du efter en upplevelse som kommer att göra dina kunder och kollegor helt förtrollade? Då har du kommit till rätt ställe!

Vi på Bodin och Partners är experter på att skapa minnesvärda upplevelser som imponerar på de som är viktiga för din, dina kollegor och kunder! Vi har massor av spännande och unika aktiviteter som kommer att göra din grupp helt mållös!

Men vet du vad som är det bästa av allt? Vi skräddarsyr varje upplevelse för att passa just din grupp och era önskemål, nedan kommer några tips som inspiration men först några ord om varför detta är så viktigt (för det är inte bara nöje, det är affärer!).

Att bjuda kunder och medarbetare på upplevelser är en fantastisk möjlighet för ditt företag att stärka relationerna och skapa minnesvärda ögonblick. Oavsett om det är en virtuell händelse eller en upplevelse på plats, kan dessa evenemang bidra till att öka engagemanget och lojaliteten hos både kunder och medarbetare. I det här blogginlägget kommer vi att titta på några av de fördelar som företag kan få genom att arrangera upplevelsebaserade evenemang, samt titta på några exempel på spännande event som resebyrån Bodin och Partners erbjuder.

En av de främsta fördelarna med att bjuda kunder och medarbetare på upplevelser är att det skapar en mer personlig och intim relation mellan företaget och dess kunder eller medarbetare. Detta kan hjälpa till att bygga förtroende och lojalitet, vilket i sin tur kan leda till ökad försäljning och tillväxt för företaget. När kunder och medarbetare känner att de har en personlig koppling till företaget, är de också mer benägna att rekommendera företaget till andra och att vara mer engagerade i att hjälpa företaget att nå sina mål.

En annan fördel med att arrangera upplevelsebaserade evenemang är att de kan hjälpa till att bryta upp den vanliga arbetsrutinen och skapa en mer avslappnad och rolig atmosfär. Detta kan öka motivationen och produktiviteten hos medarbetare och hjälpa till att minska stressnivåerna. På samma sätt kan det också hjälpa till att öka kundernas lojalitet och engagemang genom att erbjuda en paus från deras vanliga dagliga rutin och ge dem något att se fram emot.

Att bjuda kunder och medarbetare på upplevelser kan också vara en bra möjlighet att lära känna varandra bättre. Genom att samarbeta i en annorlunda och ofta mer avslappnad miljö kan både kunder och medarbetare få en bättre förståelse för varandras styrkor och svagheter. Detta kan leda till att man kan samarbeta mer effektivt och skapa starkare arbets- och kundrelationer.

Här kommer några tips som inspiration, men du gissade rätt om du tänkte: vi vill skräddarsy för just din grupp:

Jay Leno gästar er online

För den som är intresserad av stand-up comedy och bilar kan vi erbjuda en exklusiv digital möjlighet att träffa Jay Leno. Leno kommer att prata om sin tid som värd för “Tonight Show”, sin passion för bilar och de legendariska intervjuer han har genomfört. Detta är en unik möjlighet att få en inblick i en legend inom underhållningsbranschen och samtidigt ha kul tillsammans med kollegor eller kunder. Under detta evenemang kommer Jay att prata om sin tid på “Tonight Show”, sin passion för bilar och de legendariska intervjuer han har genomfört. Evenemanget kommer att ha anpassade grafiska element för ditt företag och teknik som gör det möjligt för dina kunder och anställda att ställa frågor i realtid! Varje deltagare kommer att få en unik länk som skyddas med lösenord.

U.S Open i tennis

För den som gillar tennis kan vi erbjuda en resa till U.S. Open där man får uppleva en av världens mest prestigefyllda tennisturneringar. Vi tar hand om alla detaljer så att ni kan fokusera på att ha kul och njuta av upplevelsen. Du och din grupp kommer att njuta på lyxhotell innan ni beger er till arenan med New York Citys skyline som bakgrund!

Golf snack med Rikie Fowler exklusivt för er grupp

För golfentusiasterna kan vi erbjuda både en VIP-golfupplevelse på en av världens mest prestigefyllda golfbanor och en möjlighet att träffa en världsstjärna inom golf. Detta är en fantastisk möjlighet att spela på en bana som man kanske annars aldrig skulle få chansen att spela på med en privat mottagning på klubbhuset efter rundan. Vi kan också hjälpa till med att skräddarsy utrustning och presenter och koordinera alla detaljer för att göra er golfupplevelse till ett minne för livet!

Söker du en virtuell golfupplevelse rekommenderar vi ett möte med Rikie Fowler som ni sent kommer att glömma. Ni kommer att få möjligheten att se en konversation med Rikie och en golf-kommentator, samt en chans att ställa era egna frågor direkt till Rikie. Dessutom kommer ni att få en specialdesignad goodiebag med Rickie Fowler-tema! Det här är en unik möjlighet att koppla av och ha kul tillsammans med era kollegor och kunder, samtidigt som ni får en inblick i en världsklassgolfare som Rikie Fowler.

Kör supersport bil

Ett av de mest fartfyllda upplevelsebaserade evenemangen som resebyrån Bodin och Partners erbjuder är en Exotic Car Driving Experience. Detta är en unik möjlighet för kunder och medarbetare att köra en drömbil, som en Ferrari, Lamborghini eller Porsche, med hjälp av en världsklassförare. Denna upplevelse ger kunder och medarbetare en möjlighet att uppleva något utöver det vanliga och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans.

Phil Helmuth: live eller online

För oss som gillar poker kan vi erbjuda två olika företagsevent. Det första är en virtuell pokerevent med Phil Helmuth där deltagarna får en personlig förinspelad videoinbjudan från Phil och möjlighet att interagera med honom under eventet. Online eventet kommer att inkludera en interaktiv diskussion, tips och frågor och svar om poker. Det kommer att finnas en full produktion med kamera- och grafikteam på plats hos Phil. Tekniken kommer att inkludera möjlighet för live-kommentarer, frågor och svar. En unik lösenordskyddad länk kommer att tillhandahållas för varje deltagare.

Det andra är en chans att spela poker live med Phil i Vegas! Eventet kommer att hållas på en privat evenemangsplats och inkludera en frågestund med Phil Hellmuth, en pokerturnering med priser samt en möjlighet att träffa Phil, ta en bild och få en autograf. Det kommer att finnas förfriskningar och en premium bar för att hålla deltagarna igång under hela natten.

Steve Young hos er digitalt

Avslutningsvis har något riktigt speciellt för er – en exklusiv virtuell sittning med en av de största legenderna i idrottshistorien, ingen mindre än NFL legenden Steve Young! Steve är en Pro Football Hall of Famer, 3X Super Bowl-mästare och en ESPN-kommentator, och nu har ni möjligheten att delta i en diskussion med honom. Under denna livestream kommer du att höra Steve dela med sig av höjdpunkter från hans karriär, bakom kulisserna berättelser, intressen utanför planen och insikter om NFL-säsongen. Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor och få svar från självaste Steve Young! Men det är inte allt – varje kund eller kollega som du bjuder in kommer att få en signerad present skickad till sig som en påminnelse om denna oförglömliga upplevelse.

Se Super Bowl på plats i Vegas 2024

Och du, har du läst ända hit belönas du med information om ett evenemang som tar allt till en ännu högre nivå, Super Bowl! NFL:s mästerskapsspel har utvecklats till en av de mest prestigefyllda händelserna på planeten, och få saker är är så eftertraktade som Super Bowl-biljetter. Kort sagt, det är den heliga graalen för sportevenemang och lockar en imponerande skara besökare från Hollywood-kändisar till Hall of Fame- idrottare…och du kan vara där med dina kollegor och kunder och mingla med VIP-access! Om du vill ha tillgång till premium-säten till Super Bowl LVII på Allegiant Stadium i soliga Las Vegas, Nevada, har vi all-inclusive Super Bowl-paket med Super Bowl LVII-biljetter, lyxiga hotellboenden och lyxsviter. Super Bowl kommer att äga rum den 11 februari 2024.

Sammanfattningsvis tror vi på värdet av att bjuda kunder och medarbetare på unika och minnesvärda upplevelser. Vi tror också på att skräddarsy dessa upplevelser efter varje företags behov och intressen för att verkligen göra dem till något speciellt och unikt så det ovan är bara exempel.

Vi ser fram emot att hjälpa er att planera ert nästa företagsevent!