Vi på Bodin och Partners är stolta över att meddela att vår grundare, Joakim Bodin, har blivit utnämnd till “Top Travel Specialist” av Condé Nast. Detta är en stor ära för oss, och det är ett erkännande av Joakims passion för resor och hans stora engagemang för att hjälpa våra kunder att uppleva de mest minnesvärda resorna.

För de som inte är bekanta med Condé Nast, är det en av de mest ansedda och inflytelserika tidningarna i reseindustrin. Condé Nast grundades 1909 och har sedan dess varit känd för att erbjuda råd om lyxiga och sofistikerade reseupplevelser. Tidningen har genom åren blivit känd för sin noggranna rapportering och omfattande granskning av de bästa hotellen, restaurangerna och resmålen runt om i världen.

Vad gör Condé Nast så speciell? För det första har tidningen ett team av professionella reseskribenter som noggrant utvärderar alla de bästa hotellen, restaurangerna och resmålen runt om i världen. Deras oberoende omdömen är baserade på en mängd olika faktorer, inklusive servicekvalitet, faciliteter, läge och prisvärdhet.

För det andra är Condé Nast känd för sin höga standard när det gäller lyx och komfort. Tidningen riktar sig till de mest kräsna resenärerna och erbjuder en omfattande täckning av de mest exklusiva hotellen och resmålen. De erbjuder också en mängd olika reseguider och råd för resenärer som söker den perfekta resan.

Som “Top Travel Specialist” har Joakim Bodin visat att han har de rätta kvaliteterna och kunskaperna som krävs för att hjälpa våra kunder att uppleva den ultimata reseupplevelsen. Han är passionerad, kunnig och har en djup förståelse för de bästa resmålen runt om i världen. Med Joakim vid rodret kan våra kunder vara säkra på att de får den bästa möjliga resan och att varje detalj kommer att tas om hand.

Tack till Condé Nast för detta prestigefyllda erkännande, och vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med er i framtiden!

Direktlänk

Länk till alla utnämnda