Att uppleva Formel 1 i Monaco är en av de mest eftertraktade och prestigefyllda evenemangen som finns!

Men varför nöja sig med en vanlig sittplats när du kan ta din upplevelse till nästa nivå genom att boka en plats på Lürssen CORAL OCEAN – en av de mest ikoniska superyachterna på havet?

Genom att välkomna dina kunder, partners och medarbetare ombord på denna fantastiska yacht kommer du garanterat att skapa minnen för livet.

Du och din grupp kommer att njuta av en förstklassig service som inkluderar god mat, toppkvalitativa drycker och en plats precis vid banan, vilket ger dem den mest autentiska upplevelsen av Formel 1!

Det är inte bara evenemanget som kommer att imponera på dina klienter. Lürssen CORAL OCEAN är en av de mest imponerande yachtarna på havet, med en längd på över 73 meter och lyxiga bekvämligheter !

Vi hjälper dig och din grupp att känna sig som kungar och drottningar när ni upplever det mest prestigefyllda evenemanget  ombord på Lürssen CORAL OCEAN!

Mer om F1 på båten

Mer om båten

Exempel på vad som ingår:

Entrébiljetter

Direkt vid racingsbanan

Stora LED-TV-skärmar på varje däck

DJ & saxofonist

Officiell F1-racersimulator & instruktör

Scalextric-bana och prispall

Mat & dryck

Fritt flödande champagne och cocktailbarer

Fotograf

Söndagsbiljetter inkluderar Coral Ocean F1-efterfest

 

Upplev spänningen och glamouren av Formel 1 i Monaco på nära håll ombord på Lürssen CORAL OCEAN – en av de mest ikoniska superyachterna på havet. Njut av en helg full av lyx, underhållning och gourmetmat med vårt exklusiva paket. Se till att säkra din plats redan idag genom att kontakta Bodin och Partners, din personliga concierge för denna oförglömliga evenemangsupplevelse.

PS:

Om Formel 1 inte är det som din grupp är intresserad av så är det inget problem! Vi på Bodin och Partners har en passion för att skapa anpassade och skräddarsydda evenemang och upplevelser för våra kunder, oavsett deras intressen. Vårt team är experter på att skapa unika och minnesvärda upplevelser som passar just era behov och önskemål. Kontakta oss idag för att börja planera en skräddarsydd evenemangsupplevelse i världsklass som passar perfekt för just din grupp.