Upptäck Kappadokien och Turkiska Rivieran

Kappadokien – Ett Månlanskap på Jorden

Skapa Historia i 13 Miljoner År Gamla Landskap

Bodin och Partners bjuder in dig till en extraordinär resa till Kappadokien. Här får din grupp chansen att skapa egna historiska ögonblick i ett landskap som format sig över 13 miljoner år. Tänk er att utforska underjordiska städer som Kaymaklı och Derinkuyu, eller vandra genom Ihlara Canyon. Göreme Open Air Museum, ett UNESCO världsarv, erbjuder en unik inblick i regionens rika historia.

Mat och Dryck under Kappadokiens Solnedgång

Vad vore en utflykt utan lokala smaker? I Kappadokiens kan ni avnjuta lokalt vin medan solen sakta går ner över det spektakulära landskapet. En perfekt avslutning på en dag full av upptäckter.

Naturupplevelser i Världsklass

Kappadokien är inte bara en visuell fest, men även en plats för äventyr. Ni kan utforska området på cykel, till häst, och inte minst – från luften. Upplev Kappadokien från en luftballong och se fler ballonger dekorera himlen, ett minne för livet. Vill ni ha något extra? Vad sägs om en egen DJ ombord för en unik upplevelse?

En Natt i en Grotta

Föreställ er att avsluta dagen i en lyxig grottsvit. Bo i en grotta i Kappadokien, vi lovar att det är långt ifrån obekvämt eller omodernt, dessa boenden erbjuder en unik upplevelse. Krydda kvällen med en violinist som spelar exklusivt för er grupp, i skenet av tusen lyktor.

Tafoni Houses – Elegans och Historisk Charm i Kappadokien

Tafoni Houses erbjuder en lyxupplevelse mitt i en levande stad i Kappadokien. Med sina arton grottsviter, elegant inredda med vintage-möbler, originalkonstverk och antikviteter, är detta boende en verklig pärla. Dess utomhusterrasser erbjuder hisnande panoramautsikter över de omgivande naturens skulpterade dalar och klippformationer, samt ger en autentisk känsla av stadens liv. Boendet är tematiskt och speglar den förtrollande kulturarvet i Kappadokien. Gästerna kan njuta av utsökt mat och ett rikt urval av lokala viner. Att äta i “The Nest”, Tafoni Houses grottreataurang, är en minnesvärd upplevelse för livet.

“Vanlig” hotell

Nej, vi sysslar inte med vanliga hotell men vill du inte bo i en grotta kanske vi får fresta med:

 

Argos – Inner frid i Historisk miljö

Argos bjuder in till avkoppling med massage i deras privata terapirum, där gästerna kan uppleva Kappadokiens lugn och stillhet. Hotellet erbjuder även Nahita Dokya-viner från dess egna vingård. Den nya restaurangen, Nahita, är inspirerad av sina anatoliska rötter och förenar historia, geografi och kulturellt arv. Argos är en utmärkt plats för dem som vill koppla av och samtidigt uppleva en djupare förbindelse med regionens rika kulturhistoria.

Ariana Sustainable Luxury Lodge – Lyxigt och Hållbart i Hjärtat av Kappadokien

Ariana Sustainable Luxury Lodge är den perfekta basen för dem som vill utforska Kappadokien på ett lyxigt, men ändå miljövänligt sätt. Detta elegant inredda boutiquehotell lockar både historia- och hållbarhetsentusiaster. Med solterrasser som erbjuder utsikt över det UNESCO-listade Uchisar-dalen, är det en idealisk plats för yogapass och utomhusmassage. Hotellets sviter har namn som Arinnitti (Solgudinnan) och Kamrusepa (Läkningsgudinnan), vilket ytterligare förstärker den historiska kopplingen. Maten är en annan höjdpunkt, med en säsongsbetonad meny av gourmeträtter tillagade med lokala, färska råvaror från närliggande gårdar. Ariana erbjuder en unik kombination av lyx och hållbarhet, perfekt för den medvetna resenären.

Mer om hotellen här

Mustafapasa – En Dold Pärla

Mustafapasa, utnämnd till en av Turkiets bästa turiststäder, väntar på att upptäckas av er. Med sina 30 kapell och två kyrkor, erbjuder staden en genuin upplevelse långt från de vanliga turiststråken.

Turkiska Rivieran – En Kontrast till Svenska Landskap

En Resa Längs 100 Mil Kust

Turkiska Rivieran sträcker sig över 100 mil och erbjuder allt från historiska platser till naturupplevelser. Med 242 “Blue Flag” stränder, finns det gott om plats för avkoppling och aktiviteter.

Belek – Golfares Paradis

För golfentusiaster är Belek ett måste. Här finner ni världsklassbanor i en vacker miljö.

Side – Ett Historiskt Äventyr

Side är en skattkista för historieälskare. Upptäck tempel tillägnade Apollo och Athena och berätta om Selges antika ruiner.

Alanya – Mer än Charterturism

Alanya erbjuder en rikedom av upplevelser bortom traditionell charterturism. Utforska stadens dolda pärlor och låt oss överraska er.

Demre – Upptäck Sankt Nikolaus Kyrka

I Demre kan ni utforska Sankt Nikolaus Kyrka och kanske upptäcka jultomtens rötter.

Upptäck Världar under Vatten och i Skogar

Utforska grottor, undervattensvärldar, vattenfall och vandra i pinjeskogar. Äventyrarna i gruppen kan även ta sig an delar av den 50 mil långa Lycian Way.

Kombinera med Istanbul

För en komplett turkisk upplevelse, kombinera er resa med ett besök i Istanbul. Se Istanbul-guide.

Unik Upplevelse för Varje Grupp

Varje resa med Bodin och Partners är skräddarsydd för att passa just er grupps behov och önskemål. Oavsett om det är en konferens, teambuilding eller en kick-off, garanterar vi en unik upplevelse just för din grupp!

 

Mer om:

Istanbul-guide.

Bodrum