Tillsammans med vår partner GlobeAir har vi på Bodin & Partners noga utformat en 3-dagars lyxresa till Saint-Tropez, ett äventyr både dynamiskt och intimt, elegant men ändå hjärtligt.

Välkommen till din drömresa till Saint-Tropez! Detta är en illustration, som vanligt skräddarsyr vi så det överträffar just era förväntningar!

Ert privata jetplan kan hämta er där det passar, i Sverige eller utomlands!

Dag 1: Glamouren i Saint-Tropez
Morgon: Din perfekta ankomst till Saint-Tropez
Din resa börjar redan när du landar på Saint-Tropez internationella flygplats med ditt privatjet från Globe Air. Ett lyxigt limousin- eller helikoptertransport tar dig till din hemliga villa, La Réserve Ramatuelle. Välkomna med ett glas champagne och en läcker frukost! Det finns villor med upp till sex sovrum så gott om plats för vänner, kunder eller medarbetare!

Eftermiddag: Ikonen “Place des Lices” och en kulinarisk resa
Utforska smakerna av Saint-Tropez med en privat tur till den ikoniska marknaden “Place des Lices”. Dagen fortsätter med en privat lyxig yacht-charter runt Saint-Tropezbukten med en fantastisk utsikt, en touch av äventyr, och en utsökt lunch ombord, mästerligt förberedd av din personliga kock.

 

Kväll: Fina middagar och underhållning
Njuta av Saint-Tropezs sociala scen med cocktails på stadens mest kända etablissemang. Avnjut en extraordinär middag på det framstående GIOIA-restaurangen, följt av en oförglömlig natt på VIP Room, en pulserande höjdpunkt av Saint-Tropezs nattliv.

 

Dag 2: Den perfekta blandningen av lyx och avkoppling
Morgon: En dag med konst
Börja dagen med en läcker frukost serverad på sängen, kanske lagom till lunch med tanke på gårdagen. Därefter, ger dig ut på en privat rundtur på Musée de l’Annonciade med imponerande samling av modern konst. Inget fan av konst? Låt oss skräddarsy!

Eftermiddag: En Oöverträffad Upplevelse
Slappna av med en spabehandling på La Reserve Ramatuelle, följt av en privat vinprovningstur i vingårdarna runt Saint-Tropez.

Kväll: Ett Gastronomiskt Äventyr
Ta en privat helikoptertur till Monaco med vår partner BLADE för en middag på 3-stjärniga Michelin-restaurangen, Le Louis XV – Alain Ducasse.

Dag 3: Dyk in i Saint-Tropezs Rika Kultur
Morgon: En Resa Genom Tiden

Börja dagen med en lugn frukost på hotellet. Sedan, utforska Citadellet av Saint-Tropez Maritima Historiska Museum.

Eftermiddag: En Underbar Stranddag
Njut av en gourmetpicknick på den pittoreska stranden Pampelonne, omsorgsfullt förberedd av din personliga kock.

Kväll: Ett Stort Farväl
Säg farväl till Saint-Tropez med en särskild middag på La Vague d’Or, en 3-Michelin-stjärnig restaurang.

Din oförglömliga resa avslutas med en lyxtransfer från hotellet till Saint-Tropez internationella flygplats, där du kommer att avresa i ditt privata GlobeAir-jet, med ovärderliga minnen av ett extraordinärt äventyr.

Kontakta oss idag på Bodin och Partners för att boka din resa till Saint-Tropez. Vi ser fram emot att skapa din perfekta resa!