Njut av skräddarsydda och produktiva möten i “Valley of Golf” i Marbella!

The Westin La Quinta Golf Resort & Spat är idealiskt beläget i den exklusiva “Valley of Golf”. Det är en unik destination inte bara för golfälskare utan även för företagsgrupper i alla storeklar!

Omgiven av den vackra naturen i Sierra Blanca-bergen och Medelhavet är denna oas av avkoppling bara 10 minuter bort med bil från Marbella. Resorten garanterar en fullständigt avkopplande upplevelse i sina exklusiva faciliteter.

Med sina imponerande faciliteter, spektakulära golfbanor och avkopplande atmosfär är Westin La Quinta Golf, Resort & Spa det perfekta valet för företagare och VD/försäljningschefer som söker en lyxig och inspirerande plats för sin nästa konferens eller kick-off i Marbella.

Rum

Med en elegant och rogivande stil samt extra utrymme är rummen utrustade med allt som behövs för bekväm och produktiv vistelse. Från den fantastiska sängarna som Westin är kända för, till möjligheten att ansluta till angränsande rum för en bekväm grupresa, till att alla rum har balkonger med utsikt över golfbanan, området, bergen eller staden.

Presidential svit

Presidential-sviten, resortens mest lyxiga svit på230 kvadratmeter och erbjuder en oförglömlig upplevelse. Vardagsrummet imponerar med sin rymlighet och ljus. Hörnsoffa är perfekt för informella möten och ett matbord för upp till 8 personer är kanon för private dining och för sammanträden!

Sovrummet, som är anslutet via skjutdörrar, har den lyxiga Westin Heavenly Bed® och en arbetsplats. Master-badrummet, som nås från sovrummet, utstrålar äkta lyx med jacuzzi, dusch, bastu och kakel i bruna och okrafärgade toner.

Den imponerande terrassen på 155 kvadratmeter är det bästa med sviten! Där finns en pool och plats för möten med enastående panoramautsikt över kusten och bergen.

Den största sviten på resorten erbjuder allt som behövs för en verkligt lyxig upplevelse, både som bostad och som möteslokal!

Möten

The Westin La Quinta Golf Resort and Spa har 12 evenemangslokaler med en kapacitet på upp till 950 kvadratmeter. Hotellets fem mötesrum, vissa delbara och har en elegant inredning. Evenemangsutrymmena kompletteras av en extraordinär terrass på 500 kvadratmeter med utsikt över golfbanano och poolen. Överträffa dina gästers förväntningar med denna speciell miljö och en utsökt kulinarisk upplevelse:

Sunsa Restaurang: med en elegant, nyskapande interiör erbjuder Sunsa den perfekta kombinationen av lokalt odlade ingredienser och hälsosamma recept.

Clubhouse Restaurang & Bar omfattar en restaurang, en snackbar och ett café. Dess stora terrass kan avnjutas året runt och erbjuder underbara panoramautsikter över golfbanan.

Aljama Bar är hotellets cocktailbar i en varmt välkomnande miljö med arabisk inredning. Dess eleganta, moderna atmosfär är idealisk för kaffe, en aperitif eller en eftermiddags- och eftermiddagsdrink. Det finns också en utomhusterrass.

Hoyo 19-baren med utsikt över golfbanan är en idealisk plats att ta en paus för en kaffe, en läsk, ett glas vin eller en uppfriskande öl tillsammans med läckra snacks.

Golf

Spela 9, 18 el 27 hål:

“San Pedro” har 9 hål  med breda fairways som inbjuder till användning av driver!

“Ronda” har 9 hål se upp för smala fairways och utmanande greener.

“Guadaiza”:s 9 hål är idealisk för mer erfarna spelare som får använda en bred skala av slag.

The Country Club

Det sociala livet runt golfbanan utspelar sig vid The Clubhouse där gästerna njuter av ett brett utbud av gastronomiska tjänster, från fullständiga måltider till snacks och drycker. Anläggningens faciliteter inkluderar en stor terrass med fantastisk utsikt över banan, en bar-café, en restaurang och olika mötes-lokaler.

Summering

Med sina imponerande faciliteter, spektakulära golfbanor och avkopplande atmosfär är Westin La Quinta Golf, Resort & Spa det perfekta valet för företagare och VD/försäljningschefer som söker en lyxig och inspirerande plats för sin nästa konferens eller kick-off i Marbella.

Låt oss boka er vistelse och upplev den enastående kombinationen av arbete, avkoppling och golf på denna fantastiska resort!

Här finns en bra video