Rymdresor för företag

Rymdresor för företag, en extraordinär möjlighet för företag och företagare som söker en unik upplevelse för sina kunder eller personal. Ställ in koordinaterna och förbered er på en resa som tar er långt bortom jordens gränser – en resa ut i rymden.

Rymdresan: En Ny Dimension av Företagsevent

På ILTM-mässan i december i den glamorösa staden Cannes träffade vi Melissa från Space Perspective, som presenterade rymdresor för företag. Föreställ er en enorm luftballong, stor som en fotbolls-stadion, som tar er 30.000 meter upp i rymden. Denna luftballong, unik i sitt slag, rymmer upp till åtta personer och erbjuder en upplevelse som är både lyxig och tillgänglig. Självklart kan du boka hela kabinen för bara din grupp eller köpa en eller flera platser.

Komfort och Stil i Rymden

Resan i rymden är inte bara en visuell fest, utan också en behaglig upplevelse. Med en hastighet på cirka 20 km/h är färden både mjuk och avkopplande. Ombord finns en bar och toalett – bekvämligheter som gör att även de mest komfortkrävande resenärerna känner sig hemma. Under den sex timmar långa resan, kan ni njuta av en måltid och cocktails i det som kallas “Space Lounge”.

Boka Din Plats Nu!

Dessa extraordinära rymdresor för företag fylls snabbt upp. För att säkra er plats för år 2026, till ett pris av 150.000 dollar, rekommenderar vi att ni bokar snarast. Handpenningen på 1000 dollar är återbetalningsbar, så ni har inget att förlora. Redan nu är 160 platser sålda för resor som startar i slutet av 2024. Slutbetlaning sker först ett år innan bekräftat resdatum.

En Resa som Startar från Land eller Vatten

Space Perspective erbjuder flexibilitet i starten av rymdresor för företag– oavsett om det är från land eller vatten. Landningen sker alltid i vatten, vilket anses vara det säkraste sättet att återvända till jorden. Space Perspective är banbrytande med världens enda koldioxidneutrala rymdskepp, drivet av en SpaceBalloon™. Deras erfarna team har varit delaktiga i utvecklingen av alla amerikanska bemannade rymdfarkoster de senaste 40 åren.

Spaceship Neptune: En Ny Era av Rymdresor

Med sin koldioxidneutrala design och anpassningsbara kabin (Space Lounge) sätter Spaceship Neptune en ny standard för rymdresor. Kapseln rymmer åtta utforskare och en kapten, och erbjuder förstklassig mat och cocktailservice, Wi-Fi, toalett (Space Spa) och de största fönstren som någonsin flugits till rymden.

Ombord på Spaceship Neptune kommer ni att mötas av hänförande vyer som har fascinerat astronauter sedan rymdålderns början. Ni kommer att se stjärnhimlen, jordens krumma horisont och soluppgången som lyser upp vår atmosfärs tunna, ljusblåa linje.

För att få en ännu djupare inblick i denna fascinerande resa, ta en titt på Mercedes samarbete med Space Perspective: Se Mercedes och Space Perspective Video

Fakta och FAQ

Specifikationer rymdresor för företag:

 • Volym: 18,000,000 kubikfot (fullt expanderad) = 204 st 50 m olympiska simbassänger
 • Höjd: Över 210 meter vid start.
 • Flygtid: Cirka sex timmar.
 • Säten: Nio lutande, plyschklädda säten (8 för passagerare)
 • Fönster: 360-graders panoramafönster.
 • Interiör: Mörka, taktile material för att minska bländning.
 • Faciliteter: Bar, Wi-Fi, plats för vetenskapliga instrument.
 • Landning: Splashdown-kon i basen för mjuk landning i vatten.

Frågor och Svar rymdresor för företag:

 • Träningskrav: Inget speciellt krävs, förutom deltagande i förberedande program.
 • Hälsokrav: Om du är medicinskt lämplig att kliva på ett flygplan, är du lämplig för denna resa.
 • Koldioxidneutral: Använder gravitation genom flytkraft.
 • Ballongen: Återanvänds och återvinns.

Avslutande Tankar

Att resa till rymden är inte längre en avlägsen dröm. Med Bodin  och partners kan ni nu erbjuda era kunder och anställda en upplevelse som de aldrig kommer att glömma. Låt oss tillsammans skapa minnen som sträcker sig bortom jordens atmosfär. Denna resa är mycket mer tillgänlig än att åka med rymdraket som vi erbjuder här.

Kontakta Bodin  och partners idag för att boka er resa till rymden! 🚀✨