Champions League Final 28/5 2022 Paris (ej St Petersburg)

Edit: av förklarliga skäl är detta flyttat till Stade de France i Paris

Champions League-finalen är alltid enormt eftertraktad och med det extra sug som Corona-isoleringen innebär vi är extra stolta över att kunna erbjuda ditt skräddarsydda resepaket!

Vi hjälper dig att skapa din perfekta resa med topphotell i St. Petersburg, de sittplatser du föredrar på matchen, och alla andra detaljer som gör din resa helt perfekt. Matchen kommer att äga rum i St. Petersburg den 28/5 2022, en underbar stad med en rik historia, otrolig arkitektur och massor av fantastiska platser att utforska. Champions League-finalen är den perfekta anledningen att besöka detta fascinerande resmål.

Champions League finalen är det mest sedda årliga sportevenemang i världen tex 300 miljoner tv-tittare och du har chansen att tillhöra de lyckliga som kommer att vara på plats på St. Petersburg Stadium och se när de två bästa lagen i Europa gör upp om ett av de mest eftertraktade troféer i hela fotbollen: European Champions Clubs’ Cup. En symbol för de bästa fotbollslagen i årtionden, bara en handfull klubbar har vunnit mer än en gång.

Om vår partner

I 30 år har de tillhandahållit skräddarsydda lyxsportresor/upplevelser till världens mest eftertraktade sportevenemang.

För att skapa det bästa möjliga upplevelse för våra gäster börjar de förberedelserna flera år före innan stora event som VM, Super Bowl och sommaren och vinter-OS. De besöker värdstäderna
för att hitta de finaste hotellen, intervjua lokala partners och testa transportalternativ.

I processen passar de såklart på att njuta av att upptäcka besöksvärda restauranger, attraktioner och butiker rekommendera.

Vi förstår att ingen vet vad hur perfekta sportreseupplevelse ser bättre ut än just du, det är därför vi erbjuder skräddarsydda resor och en konsultation
för att hjälpa dig att skapa ditt idealt event.

Våra personliga paket kan skräddarsydds med distinkta logi, VIP-visningar, exklusiva fester och en lång rad andra möjligheter som tillgodoser även de mest erfarna
resenärer.

Alla våra paket kommer kompletta med personliga conciergetjänster, och vårt professionellt värdteam på plats är tillgängligt 24/7 för att se till att ni är helt ompysslade vid alla våra större evenemang.

När du reser med vår ochh och vår partner kan du vara det säker på att du kommer att bli väl omhändertagen av en de ledande inom sportresor. Uppbackad av våra många års erfarenhet och engagemang för excellens kommer vi att ta ta hand om alla detaljer så att du kan koppla av, njuta och hänge dig åt den bästa sport-reseupplevelse någonsin!