Skräddarsydda lyxtransporter

Idag vill vi på Bodin och partners dela med oss av en extraordinär upplevelse vi hade på ILTM i Cannes. Vi mötte Jan och Anna från Elite, ett företag med potential att revolutionera era företagsresor!

Om Elite Under vår tid i Cannes hade vi nöjet att möta representanter från Elite, en organisation som står för högsta klass inom reseservice. Med sitt fokus på kvalitativ service och en imponerande flotta av lyxbilar, erbjuder Elite en resupplevelse utöver det vanliga. Elite Rent-a-Car, etablerat 1987, utmärker sig med Europas största premiumbilflotta, över 400 modeller, inklusive de senaste supersportbilarna. Företaget erbjuder personlig leverans var som helst i Europa, när som helst, och stöds av en dygnet runt-service med över 80 anställda. Med över 27 års erfarenhet, har Elite växt till att ha kontor i stora europeiska städer som Genève, Paris, Milano och flera andra, och är känt för sin exceptionella service och kvalitet.

“Vanliga hyrbilar” på en ny nivå: Elite förstår vikten av flexibilitet och anpassning. De erbjuder “vanliga” hyrbilar som kan levereras och hämtas på valfri plats – vare sig det är ett hotell, en restaurang eller ert kontor. Detta ger er friheten att planera era dagar precis som ni önskar. Hyr på en flygplats och lämna på ditt hotell 20 mil bort? Inga problem.

VIP-Transfers och Chaufförtjänster Elites service innefattar naturligtvis flygplats-transfers. Oavsett om det är för er själva eller era VIP-kunder, så garanterar Elite en smidig och bekväm transport. Deras chaufförer är inte bara vanliga förare – de är utbildade av Four Seasons och erbjuder en service som liknar en butlers. De kan även agera butler under er vistelse. Med en flotta som inkluderar de senaste lyx- och exekutivfordonen, som Mercedes-Benz E- och S-Klass L, samt BMW 7-serien L, erbjuder Elite en exceptionell upplevelse. För de som prioriterar utrymme finns även Mercedes-Benz V-Class. Tänk att bli avsläppt för ett möte och efter mötet hämtar chauffören er och har utfört ett par ärenden åt er!

Elite Rent-a-Car skräddarsyr sina tjänster på en helt ny nivå, långt bortom de grundläggande anpassningarna som att välja rätt musik. De fokuserar på detaljer som verkligen gör skillnad för dig eller dina kunder. Det kan vara allt från att se till att just din favoritfrukost finns tillgänglig till att placera den perfekta avskedsgåvan i baksätet av bilen vid återfärd till flygplatsen. Denna omsorgsfulla anpassning garanterar en unik och personlig upplevelse för varje klient, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att överträffa förväntningarna.

Super Sports Cars – En Upplevelse Utöver Det Vanliga För dem som söker efter en adrenalinfylld upplevelse, erbjuder Elite hyrning av super sports cars. Dessa bilar kan antingen hyras för egna äventyr eller tillsammans med en guide. Tänk er att köra en Lamborghini längs den italienska rivieran eller utforska slingrande bergsvägar i en Ferrari – en oslagbar upplevelse för era kunder eller medarbetare.

Watches-upplevelsen erbjuds av Elite som en del av deras exklusiva super car upplevelser. Det är en unik och lyxig upplevelse som kombinerar kärleken till extraordinära klockor med spänningen av att köra supersportbilar. Denna är designad för att skapa en minnesvärd och personlig upplevelse för klockentusiaster och bilälskare. Deltagarna får möjlighet att utforska några av de mest imponerande klocksamlingarna, samtidigt som de njuter av en oöverträffad körupplevelse i en av Elites exklusiva supersportbilar; är en ‘once in a lifetime’ upplevelse som sätter en ny standard för era resor. Ni kommer få träffa Badolllet, njuta i VIP lounge hos Les Ambassadeurs, göra ett privat besök hos Blancpain innan det bär av till Piaget och andra innan avslutningen som är ett möte med Hublot:s VD.

Slutsats Med Elite blir era företagsevent inte bara en resa, utan en helhetsupplevelse som kombinerar lyx, komfort och enastående service. Vi på Bodin och Partners är övertygade om att Elite kommer att addera ett extraordinärt värde till era företagsevenemang.

För mer information och för att utforska alla möjligheter som Elite erbjuder, besök deras hemsida https://www.eliterent.com/ . Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan integrera Elites tjänster i era kommande evenemang.

Tack för att du läste ända hit och vi ser fram emot att hjälpa dig planera ert nästa oförglömliga företagsevent med Elite!