Så här skräddarsyr vi er perfekta resa

Föreställ er en plats där gränserna mellan arbete och nöje suddas ut, där teamkänslan stärks över gemensamma upplevelser och där varje möte blir en möjlighet att växa tillsammans. Bodin och partners erbjuder just det – oöverträffade skräddarsydda reselösningar för företag och organisationer som vill ta med sina kunder eller personal på oförglömliga resor.

1. Samtal

Ett effektivt första steg i planeringen av er gruppresa är ett personligt samtal. Ge oss bara 20 minuter av er tid, antingen över en lunch, ett digitalt Teams-möte eller via ett enkelt telefonsamtal. Välj det alternativ som passar er bäst, och låt oss börja skissa på era drömmars företagsresa.

2. Nätverket

Vi använder vårt omfattande nätverk av 2200 kontakter världen över för att skapa den perfekta resan för just er. Vi samarbetar med allt från lokala experter till globala serviceleverantörer för att säkerställa att varje detalj i er resa är av högsta kvalitet och specialanpassad efter era behov.

3. Förslag

När vi har alla era önskemål och behov, tar vi fram ett första reseförslag. Ni får möjlighet att ge feedback och vi fortsätter att finslipa detaljerna tills ni är helt nöjda med upplägget. Vårt mål är att skapa en resa som inte bara uppfyller, utan överträffar era förväntningar.

4. Före avresan

Innan avresan kommer ni att få tillgång till all nödvändig information genom en app som är skräddarsydd just för er. Appen innehåller allt från reseplaner till lokal information, och viss information är exklusiv för er som arrangör för att ni ska kunna hålla allt under kontroll.

5. Under resan

Under själva resan finns vi tillgängliga antingen på plats eller på distans. Vi övervakar resans gång och är redo att agera om något skulle hända. Med vårt stöd kan ni slappna av och fullt ut njuta av resan, medan vi ser till att allt löper smidigt.

6. Efter resan

När ni väl är tillbaka fortsätter vi att erbjuda vår service. Vi sammanställer alla utgifter i en enda faktura, vilket förenklar er ekonomiska administration och sparar värdefull tid.

Exempel på destinationer och upplevelser

Låt oss ta ett exempel: en konferensresa till Barcelona, en stad som är ungefär lika stor som Göteborg men bjuder på ett medelhavsklimat och en vibrerande kulturscen. Flygresan från Stockholm till Barcelona tar bara några timmar, jämförbart med en tågresa från Stockholm till Malmö, vilket gör det till en idealisk destination för kortare företagsresor.

Eller varför inte en mer äventyrlig team-building resa till Island, ett land vars yta är nästan lika stor som Englands men med en bråkdel av befolkningen. Här kan era medarbetare och kunder uppleva gejsrar, glaciärer och norrsken. Direktflyg från Stockholm till Reykjavik tar mindre än tre timmar – snabbare än att köra från Stockholm till Sundsvall!

Varför välja Bodin och partners?

Vi på Bodin och partners förstår vikten av att skapa minnesvärda och värdefulla upplevelser. Vi vet att en välorganiserad resa inte bara erbjuder en paus från vardagen, utan också kan fungera som en kraftfull plattform för att bygga starkare relationer och stimulera till nytänkande och innovation.

Vår erfarenhet och vårt engagemang för kvalitet och personlig service gör oss till det självklara valet när det gäller att organisera företagsresor som verkligen gör skillnad. Oavsett om det handlar om en konferens i en pulserande storstad eller en avkopplande reträtt i naturen, kan ni lita på att Bodin och partners skapar en resa som ni kommer att minnas och värdesätta långt efter att ni kommit hem.

Hoppas att detta ger er en bild av hur vi kan hjälpa till att skräddarsy den perfekta resan för er. Vi ser fram emot att få planera er nästa oförglömliga företagsresa!