Inspirerande reseföreläsningar med Joakim

– en av Condé Nast Top Travel Specialists

Är du intresserad av att ge dina anställda, kunder eller samarbetspartners en unik och inspirerande upplevelse? Låt mig, Joakim Bodin, utnämnd till Condé Nast’s “Top Travel Specialist”, ta magin av världens mest fascinerande platser direkt till ditt företag!

Varför välja våra föreläsningar

  1. Expertis och Erkännande: Som en prisad reseexpert erbjuder jag djupgående kunskaper och unika insikter i reseindustrin.
  2. Skräddarsydda Presentationer: Våra föreläsningar är anpassade efter era önskemål och behov, oavsett om det gäller specifika destinationer eller allmän reseinspiration.
  3. Interaktivt och Engagerande: Förutom inspirerande tal, inkluderar vi interaktiva sessioner, Q&A och lekfulla tävlingar för att göra varje föreläsning minnesvärd.

Tjänster vi erbjuder

  • Allmänna Reseföreläsningar: Perfekt för att inspirera och informera om globala resemål och trender.
  • Destinationsspecifika Presentationer: Fokusera på de platser som intresserar er mest.
  • Företags- och Kickoff-Event: Låt oss förvandla er nästa konferens eller företagsevent till en resa i sig.
  • Specialarrangemang: Middagar och firanden med ett rese-tema, komplett med inspirerande tal och prisutdelningar.

Personlig Service

På Bodin och Partners strävar vi efter att överträffa varje kunds förväntningar genom personlig och anpassad service. Våra föreläsningar är en del av hur vi skapar unika reseupplevelser för våra kunder.

Kontakta Oss

Är du redo att ta ditt företags event till nästa nivå med en inspirerande och informativ föreläsning om resor? Kontakta mig, Joakim Bodin, för att diskutera hur vi kan anpassa en föreläsning för just ditt företag.

08-519 722 22

info@bodinpartners.se

 

Hos Bodin och Partners är vi ständigt engagerade i att hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och insikterna inom resebranschen. För att säkerställa att vi alltid erbjuder de bästa och mest aktuella reseupplevelserna, deltar vi regelbundet i ledande internationella mässor. Bland dessa återfinns prestigefyllda evenemang som Virtuoso Week i Las Vegas, där lyxresors finesser utforskas, IMEX i Frankfurt, känt för sin innovation inom mötes- och eventindustrin, samt ILTM i Cannes, en samlingspunkt för den globala lyxresemarknaden. Dessa evenemang ger oss ovärderliga insikter och kontakter som direkt kommer våra kunder till godo.

Utöver dessa mässor har vi också nöjet att delta i så kallade FAM-trips, där vi på nära håll får uppleva och lära oss om nya destinationer och hotell. Genom dessa resor, till exempel till exotiska platser som Qatar och det historiskt rika Grekland, fördjupar vi vår kunskap och förståelse för olika kulturer och vad de har att erbjuda våra resenärer. Vi ser fram emot nästa år då vi planerar att utforska Sydafrikas mångsidiga och fascinerande landskap.

Varje resa och varje mässa är ett steg framåt i vår strävan att erbjuda våra kunder den mest personliga och upplysta reseplaneringen.