Om Bodin och partners

Om Bodin och partners

Joakim Bodin grundade Bodin och partners 2018 men som namnet antyder jobbar vi mycket med partners.

Vi jobbar huvudsakligen med sälj/marknadsföring, kundlojalitet, events och resor samt konsultation inom retail och start-ups.


Om grundaren Joakim Bodin

Som 17 åring startade Joakim butik i Sundsvall som han drev i 10 år och sedan sålde butiken år 2000. Då var butiken störst i Sverige på Nintendo.

Efter försäljningen flyttade han till USA för att studera Hospitality Management.

Efter hemkomsten till Sverige hittade Joakim Media Markt som tilltalade hans läggning som entreprenör. Joakim var med och startade Sveriges första Media Markt som avdelningschef i Heron City.

Karriären på Media Markt fortsatte som försäljningschef i Västerås och slutligen produktchef för telecom på huvudkontoret.

Utöver detta bolag jobbar Joakim med kundlojalitetsföretaget myWorld.

Som en del av ett mentorskap har han också fått en del av bolaget Sideline unit som driver utveckling av mobilspel.

Detta var ett axplock, läs mer på Linkedin.


Explore Our Serevice

TESTIMONIALS

Tobias Becker

Jag har varit med på flera av Joakims resor, exempel i Sverige var ett bilrace på Karlskoga motorstadion och träning för GPS som slutade med ett båtlopp.

Jag har också varit i Barcelona flera gånger för telecom-mässa. Att komma in på mässor kan vara ett besvär men tillsammans med Joakim är det alltid enkelt och väl förberett.

Dessutom ordnade han också några "minnen för livet" i samband med mässan som en resa till Torres vingård med en privat guide och en eftermiddag på spa på Ritz Carlton trots att vi inte bodde på hotellet och spaet är endast hotellgäster.

I min nuvarande position reser vi inte som jag brukade men jag hoppas säkert att få chansen att åka på en av Joakims resor igen.

TESTIMONIALS

Tobias Becker

Säljare Cloetta

Välkommen!

+46 (0) 8 – 519 72 222

info@bodinpartners.se

Häng med oss

Copyright © All Rights Reserved Bodin och partners