Gruppresor

Vår verksamhet har alltid handlat om ”sourcing” och att hitta det som är rätt för just dig och din grupp.

Ibland får vi frågan; ”vart tycker ni att vi ska åka”? Svaret är alltid detsamma: där just ni får er bästa upplevelsen. Efter att ha identifierat vad som är rätt för just er grupp börjar vår ”sourcing”= jakten på det perfekta för just din grupp när det gäller boende, restauranger, privata kockar, flyg och allt annat som behövs för er bästa upplevelse.

Väl på plats handlar det om att vara steget före, aldrig säga nej och överträffa era förväntningar och att se till att du som resenär aldrig ens behöver fråga, vi ska ha förutsett ert behov.

Det finns obegränsat med restauranger, hotell, villor, yachter och upplevelser som vi gallrar bland för att hitta det som kommer överträffa era förväntningar! Ibland har ni redan önskemål, oftast har vi tips baserat på egna erfarenheter och ibland tar vi hjälp av våra partners jorden runt.

Även om vi fortfarande älskar att skicka er till några av de mest ikoniska och klassiska hotellen och destinationerna blir det vanligare att hyra villor och ”nya” destinationer. 

Vi har stor erfarenhet av resor och arrangemang.

Det gör att vi vet vilka detaljer som är avgörande för att du ska lyckas, oavsett om det är en konferens, mässa, intern kick-off , utbildning eller en kundresa.

Konferens

Stor som liten, vi har gjort det förut och vill inget hellre än att göra det igen! Ledningsgruppen i Sundsvall eller hela gänget till Orlando?

Incentive

Dags att belöna teamet eller har en säljare vunnit en resa? Du har kommit rätt, vi hjälper dig hela vägen!

Mässor

Telecom i Barcelona? CES i Vegas? Gamescon i Köln? Vi kan detta!

Sverige eller utomlands

...som sagt, stor eller lite grupp, nära eller på andra sidan jorden; du har kommit rätt. När det måste bli perfekt Bodin och partners!

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish